Marketing Powerhouse eventMarketing Powehouse Event

9 mei 2018 | Bij LOF tussen 's-Hertogenbosch en Utrecht aan de a2

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Wat kun je verwachten?

Wil jij meer leads en klanten via het internet? Dat is de belangrijkste focus van dit event.  

We nemen je mee in de 5 fases van online groei die voor elk bedrijf essentieel zijn om succes te hebben via het internet.  

Fase 1: Powerhouse | Bouw een thuisbasis Fase 2: Creëer | winstgevende content Fase 3: Aantrekken | Meer leads Fase 4: Offer | Meer klanten Fase 5: Optimaliseren | Opschalen van campagnes  

Daarnaast deel ik de technieken die op dit moment het allerbeste werken.  

Jij zit met de volgende uitdagingen:

Je hebt maar een paar likes op jouw bedrijfspagina. Je schaamt jezelf bij het idee dat potentiële klanten jouw Facebook pagina zien. Deze staat totaal niet in verhouding met de kwaliteit van jouw product of dienst.  

De website en social media pagina’s zien eruit als een verlaten spookstad. Er is geen interactie, je hebt geen bereik en er wordt weinig content geplaatst.  

Meer klanten via het internet ?!? Je weet dat er via het internet veel kansen zijn om klanten te werven. Maar waar moet je beginnen? Wat zijn de essentiële stappen, zodat je zo effectief mogelijk kunt werken?  

Nieuwsbrief belandt in de prullenmand. Als je al 1 keer per maand een nieuwsbrief verstuurt, levert deze niet het gewenst resultaat op.  

Advertenties hebben geen succes. En weer 50 euro weggegooid aan advertenties die niet werken. Hebben die advertenties überhaupt wel zin?  

Het organisch bereik van Facebook gaat weg. Je twijfelt of je Facebook in jouw marketingstrategie moet blijven gebruiken. Er zitten nogal wat veranderingen aan te komen (grote kans).  

Bereik van jouw doelgroep. Je weet dat er enorm veel mensen op social media zitten, maar hoe bereik jij nou jouw ideale klant? Hoe kun je slim gebruik maken van alle doelgroep opties?  

Je weet niet waar je moet starten. Zoveel mogelijkheden, maar wat is nou de meest effectieve manier om een winstgevende internet strategie op te zetten. 

De kracht van het internet  

Met 10.5 miljoen Facebook accounts en 7.5 miljoen dagelijks gebruikers.  

5 Miljoen Nederlandse Instagrammers en 1 miljard wereldwijde gebruikers.  

Miljoenen zoekopdrachten per dag op Google.  

Deze enorme aantallen zorgen voor een kwalitatief goede stroom van leads en klanten voor jouw bedrijf.  

Er valt een last van je schouders als je eindelijk een winstgevende internetstrategie hebt kunnen opzetten.  

Je krijgt elke dag mailtjes en belletjes van mensen die je via het internet vinden.  

Er is elke dag een marketing en sales team voor je bezig zonder dat je hier personeel voor hoeft in te huren. Je profiteer volledig van de kracht van het internet.  

Je hebt berichten die je aan andere ondernemers laat zien als inspiratie. Zoals deze > 


Meer bereik, impact en klanten

Tijdens het Marketing Powerhouse event laat ik je zien welke technieken er voor gaan zorgen dat jij een een winstgevende internet strategie op kunt te zetten. Snel, doelgericht en effectief. Heb jij een lokaal bedrijf? We gaan jou helpen om meer klanten in jouw winkel te krijgen. Nationaal of internationaal bedrijf? We helpen om klanten uit Nederland, België of heel de wereld aan te trekken. Het internet is universeel. Er gelden overal dezelfde wetten. We gaan jou precies laten zien hoe jij jouw doelgroep tussen deze enorme aantallen kunt bereiken. Ook met een klein budget. Ik zal live demonstraties geven, we gaan gave case studies met je delen en je kunt een kijkje achter de schermen nemen in succesvolle campagnes. Je gaat naar huis met een notitieblok vol aantekeningen met technieken die je direct kunt implementeren binnen jouw bedrijf.  

We hebben maximaal 100 plaatsen. Profiteer nu van de early bird korting.  

Marketing Powerhouse Sprekers 

Dennis van Leeuwen

Online marketing "junkie" Facebook & Instagram marketing 

Gastspreker 1

Info volgt  

Gastspreker 2

Info volgt  

Onderwerpen:

Facebook Messenger Funnel Let op > 1685 berichten verstuurd, 99,5 procent opende dit berichtje. Uiteindelijk klikte 60 procent van de mensen met totaal 1011 kliks. Op dit event gaan we vertellen hoe jij FB Messenger kunt inzetten voor jouw bedrijf. ECHT epic!!  

Power of Instagram Met 5 miljoen Nederlandse Instagram accounts is de potentie van dit platform enorm. Ik ga je vertellen hoe je een goede Instagram strategie kunt opzetten. Geef je concurrenten het nakijken, want wie van je concurrenten zet Instagram momenteel in? Inderdaad niemand..  

5 fases van online groei We nemen je mee in de 5 fases van online groei die voor elk bedrijf essentieel zijn om succes te hebben via het internet.  

Van 0 naar 1000 leads in 30 dagen Leads zijn het belangrijkste onderdeel om succesvol te zijn via het internet. Ik ga je een strategie delen om van 0 naar 1000 leads te gaan in 30 dagen.  

* De onderwerpen zijn nog niet definitief en kunnen nog worden aangepast. 

Agenda:

Ticketprijzen

De early bird ticket prijs verloopt over:

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Geen € 195,- maar € 125,- De early bird ticket prijs loopt van 01/03 tot 23/03.

Locatie / Contact

  • Locatie: Bijlof Rhenoyseweg 7 4152 EK Rhenoy Gratis parkeren  

LOF vind je op slechts 3 minuten rijden vanaf de rijksweg A2, centraal in het land. Neem op de A2 richting ’s Hertogenbosch afslag 15-Leerdam, sla bij de stoplichten linksaf, ga op de rotonde rechtdoor: je vindt LOF na ongeveer 1000 meter aan je rechterhand.9 mei 2018 | Bij LOF tussen 's-Hertogenbosch en Utrecht aan de a2

Early bird ticket prijs verloopt over:

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds