Marketing Powerhouse eventMarketing Powerhouse Event

9 mei 2018 | Bij LOF tussen 's-Hertogenbosch en Utrecht aan de A2

Maestro-deal verloopt over:  

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Wat kun je verwachten?

Wil jij meer leads en klanten via het internet? Dat is de belangrijkste focus van dit event.  

We nemen je mee in de 5 fases van online groei die voor elk bedrijf essentieel zijn om succes te hebben via het internet.  

Fase 1: Powerhouse | Bouw een thuisbasis Fase 2: Creëer | winstgevende content Fase 3: Aantrekken | Meer leads Fase 4: Offer | Meer klanten Fase 5: Optimaliseren | Opschalen van campagnes 

Jij zit met de volgende uitdagingen:

Je hebt maar een paar likes op jouw bedrijfspagina. Je schaamt jezelf bij het idee dat potentiële klanten jouw Facebook pagina zien. Deze staat totaal niet in verhouding met de kwaliteit van jouw product of dienst.  

De website en social media pagina’s zien eruit als een verlaten spookstad. Er is geen interactie, je hebt geen bereik en er wordt weinig content geplaatst.  

Meer klanten via het internet ?!? Je weet dat er via het internet veel kansen zijn om klanten te werven. Maar waar moet je beginnen? Wat zijn de essentiële stappen, zodat je zo effectief mogelijk kunt werken?  

Nieuwsbrief belandt in de prullenmand. Als je al 1 keer per maand een nieuwsbrief verstuurt, levert deze niet het gewenst resultaat op.  

Advertenties hebben geen succes. En weer 50 euro weggegooid aan advertenties die niet werken. Hebben die advertenties überhaupt wel zin?  

Het organisch bereik van Facebook gaat weg. Je twijfelt of je Facebook in jouw marketingstrategie moet blijven gebruiken. Er zitten nogal wat veranderingen aan te komen (grote kans).  

Bereik van jouw doelgroep. Je weet dat er enorm veel mensen op social media zitten, maar hoe bereik jij nou jouw ideale klant? Hoe kun je slim gebruik maken van alle doelgroep opties?  

Je weet niet waar je moet starten. Zoveel mogelijkheden, maar wat is nou de meest effectieve manier om een winstgevende internet strategie op te zetten. 

De kracht van het internet  

Met 10.5 miljoen Facebook accounts en 7.5 miljoen dagelijks gebruikers.  

5 Miljoen Nederlandse Instagrammers en 1 miljard wereldwijde gebruikers.  

Miljoenen zoekopdrachten per dag op Google.  

Deze enorme aantallen zorgen voor een kwalitatief goede stroom van leads en klanten voor jouw bedrijf.  

Er valt een last van je schouders als je eindelijk een winstgevende internetstrategie hebt kunnen opzetten.  

Je krijgt elke dag mailtjes en belletjes van mensen die je via het internet vinden.  

Er is elke dag een marketing en sales team voor je bezig zonder dat je hier personeel voor hoeft in te huren. Je profiteer volledig van de kracht van het internet.  

Je hebt berichten die je aan andere ondernemers laat zien als inspiratie. Zoals deze > 


Meer bereik, impact en klanten

Tijdens het Marketing Powerhouse event laat ik je zien welke technieken ervoor gaan zorgen dat jij een een winstgevende internet strategie op kunt te zetten. Snel, doelgericht en effectief. Heb jij een lokaal bedrijf? We gaan jou helpen om meer klanten in jouw winkel te krijgen. Nationaal of internationaal bedrijf? We helpen om klanten uit Nederland, België of heel de wereld aan te trekken. Het internet is universeel. Er gelden overal dezelfde wetten. We gaan jou precies laten zien hoe jij jouw doelgroep tussen deze enorme aantallen kunt bereiken. Ook met een klein budget. Ik zal live demonstraties geven, we gaan gave case studies met je delen en je kunt een kijkje achter de schermen nemen in succesvolle campagnes. Je gaat naar huis met een notitieblok vol aantekeningen met technieken die je direct kunt implementeren binnen jouw bedrijf.  

We hebben maximaal 100 plaatsen. Er zijn al 72 tickets verkocht.

Marketing Powerhouse Sprekers & onderwerpen


Facebook Messenger (EPIC & NIEUW) 

Let op > 1685 verstuurde berichten > 1677 opens (99,5%) & 1011 kliks (60%) 

  • Hoe we 99,5% respons krijgen op Facebook-berichten aan ruim 1600 ondernemers 
  • Waarom je geen website nodig hebt om te verkopen via het internet (NIEUW) 
  • Hoe we 1.000 aanvragen kregen in 30 dagen 
  • Met welk berichtje jij kunt achterhalen wat jouw klanten super graag willen kopen.  

Dennis vertelt je de ins en outs van FB Messenger, daarna geeft hij een live-demonstratie opgevolgd door een vraag en antwoord sessie. ECHT epic!!  

Dennis van Leeuwen Online marketing "junkie" Facebook & Instagram marketing 


De 4 hour work week, opschalen & advertising!  

Bas is eigenaar van 5 bedrijven, heeft een jaaromzet dik in de 7 cijfers en is een echte online marketing Baas. Hij is dit jaar vaker met zijn gezin op vakantie dan thuis geweest, terwijl al zijn bedrijven gewoon doorlopen. In deze sessie ga ik Bas interviewen over zijn succesformule. Hoe hij zijn bedrijf heeft opgeschaald en ervoor heeft gezorgd dat hij echte vrijheid heeft kunnen realiseren voor zijn hele gezin.  

Bas Urlings

Opschaal koning Advertising & E-commerce  


Power of Media 

Video, Business, Freedom & Fun. Zarayda gaat met ons delen hoe jij de Oprah van jouw branche kunt worden. Degene waar iedereen aan denkt als het over jouw passie, expertise of werk gaat. Video is een enorm belangrijk onderdeel in een winstgevende Internet marketing strategie. Meer inkomen, impact & p&ezier dankzij online video.

 Zarayda Groenhart 

Media Powerhouse Online business & Video marketing  


100% Inspiratie

Thijs is de eigenaar van de 100% inspiratie podcast. De best beluisterde podcast van Nederland. Daarnaast timmert hij met zijn theatervoorstellingen flink aan de weg terwijl hij ook nog actief is met zijn bedrijf Co2 adviseurs. Genoeg ingrediënten om jou flink te inspireren om met vol gas vooruit te gaan.  

Thijs Lindhout  

Bonk energie Entertainer & Inspirator  

Ticketprijzen

De Maestro-deal verloopt over:

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Geen € 275,- maar € 195,- De Maestro-deal loopt van 24/03 tot 28/04.

Locatie / Contact

  • Locatie: Bijlof Rhenoyseweg 7 4152 EK Rhenoy Gratis parkeren  

LOF vind je op slechts 3 minuten rijden vanaf de rijksweg A2, centraal in het land. Neem op de A2 richting ’s Hertogenbosch afslag 15-Leerdam, sla bij de stoplichten linksaf, ga op de rotonde rechtdoor: je vindt LOF na ongeveer 1000 meter aan je rechterhand.9 mei 2018 | Bij LOF tussen 's-Hertogenbosch en Utrecht aan de a2