09 okt De eerste 4 weken als vader, nu al een andere ondernemer?

De eerste 4 weken als vader maken me nu al een andere ondernemer.

Keuzes maken.

Balans tussen familie en produceren voor mijn bedrijf..

We zijn bevoorrecht om te kunnen leven van het internet.

Om een online business te hebben.

Mijn grootste transitie? Ik deel het het hier met je:

Luister je liever?

=> Hier zijn nog verschillende manieren hoe ik je kan helpen met het opzetten en uitbouwen van jouw internet strategie:

Marketing Powerhouse: Verkoop meer online. Bouw een online business die je vrijheid, meer avontuur en meer tijd voor familie en vrienden geeft. Later dit jaar gaan de deuren open. Schrijf je in voor de wachtlijst, dan hou ik je op de hoogte. Inschrijven wachtlijst.

Plan een strategiesessie: Elke maand help ik een selectief groepje ondernemers die worstelen met het opschalen van hun internetstrategie. Wij hebben een proces dat helpt met het selecteren en automatiseren van de belangrijkste taken. Zodat bedrijven meer klanten via het internet krijgen, winstgevender zijn en de ondernemer meer vrijheid heeft.

Plan hier een strategiegesprek om te zien of we een goede match zijn