Diane Stinissen: “€10.719 omzet met 1 mail, 27 nieuwe cursisten voor een 10 weeks traject van € 397 euro.”

Tijdens het programma heb ik één mailtje geschreven op basis van de interne behoefte van de klant om mijn cursus te verkopen.

En daar heb ik heel veel reacties op gehad.

Mijn grootste uitdaging was ikzelf. Ik ken mijn beperkingen ten aanzien van Facebook, Instagram en de techniek daarachter. Als je geen hulp hebt dan duurt het lang om alles uit te vogelen en kost het mij vreselijk veel tijd om dat allemaal zelf te doen.

Veel mensen hebben aangehaakt op deze mail, dus blijkbaar heeft die mail wel echt een behoefte geraakt bij mensen.

“Diane, dit ziet er strak uit.”

“Wat leuk dat je aan me denkt.”

“Wat heb je dit mooi omschreven.”

Dus ik vond het ontzettend leuk om te zien en daar wringt toch bij heel veel mensen de schoen.

Totaal heb ik naar 80 mensen 1 mail verstuurd en daarvan zijn 15 mensen direct begonnen. De investering voor het traject is 397 euro en het zijn 5 avonden om de week.

Ook nu merk ik weer, nu ik bezig ben met deze cursussen, dat ik heel veel aanmeldingen krijg van nieuwe cliënten die erover gehoord hebben van huidige cursisten.

Nu zitten er alweer 12 in een andere groep. Voor sommige paste het op dit moment niet, maar wilden het wel in de toekomst doen. Er was ook een groep die zeiden dat ze het echt jammer vonden dat ze er niet eerder van wisten.

En op de een of andere manier melden ook nieuwe mensen zich aan via mijn website. Nu wel!

Ik zou dit programma aanbevelen aan ondernemers met ambitie, ondernemers die zich willen laten zien en niet klein, maar groot willen denken.

Ik vind dat het programma ook gewoon goed is omdat Dennis, Dennis is. De manier waarop hij communiceert spreekt mij heel erg aan. Bij alles voel ik gewoon de authentieke zelf. Als hij het niet weet dan gaat hij er achteraan en zoekt het uit. Daar hou ik van.

Diane Stinissen,
Lalunu.nu

Hier zijn nog verschillende manieren waarmee ik je kan helpen om structureel online training te verkopen om vrij te zijn om te werken waar, met wie en wanneer jij wilt.

Gratis online training: Schaalbaar Online Verkopen [60 minuten]: Verkoop jouw kennis online en heb direct meer inkomsten, grotere marges en ben schaalbaar zonder je uren voor geld in te ruilen. De weg naar volledige vrijheid. Een online programma verkopen in onbeperkte aantallen. Het maakt namelijk niet uit of er 1 of 100 trainingen worden verkocht. Het kost niet meer tijd. Het enige verschil is merkbaar op je bankrekening. Aanmelden via: https://studiomaestro.nl/sov

Super Schaalbaar [Boek]: Onbeperkt verkopen van online training, cursussen en coaching. Wij betalen voor het boek, jij betaalt ALLEEN de verzendkosten! Bestellen via http://www.superschaalbaar.nl

Onweerstaanbaar Online: Ik help een selectief groepje ondernemers persoonlijk om structureel online trainingen te verkopen via het internet. Plan een strategiegesprek via: https://studiomaestro.nl/strategiesessie om te zien of we jou kunnen helpen.

Marketing Powerhouse Podcast: Hiermee inspireer ik ondernemers op het gebied van online ondernemen. Ik deel strategieën die helpen om meer klanten te krijgen via het internet. Beluister de podcast via https://studiomaestro.nl/podcast-beluisteren