Patrick van Enschot: “Ik had 24 inschrijvingen, drie gesprekken en daarmee uiteindelijk € 1863,- omzet behaald. Met de 2e en de 3e actie € 621,- en € 1100,- omzet.”

Ik had allerlei losse eindjes en wist van veel dingen een klein beetje af.

Maar dan heb je nog niet de complete strategie, dus je vraagt je af:

Hoe ga je al deze losse eindjes aan elkaar knopen? Zonder dat je te veel tijd kwijt bent. Hoe werkt alles samen? Wat is de beste en beproefde manier om dingen te doen?

Om niet het wiel opnieuw uit te vinden en niet in zijpaden verstrikt te raken maar gewoon in de hoofdstrategie te blijven.

Ik was wel overtuigd van Dennis zijn expertise, maar ik vroeg me af:

Is het ook geschikt voor mijn markt?
Gaat het voor mij ook werken?
Gaat het voor mij ook resultaten opleveren?
Kan ik er wat mee?

De eerste indrukken waren absoluut goed. Eigenlijk kan ik gewoon de flow heel goed doorlopen. Het programma was logisch en ik kon alles in context plaatsen.

Het heeft mij in ieder geval meer helderheid gegeven. Meer focus en ook is het nu duidelijker voor me wat belangrijk is en vooral ook wat niet belangrijk is.
Dat is sowieso al ontzettend veel waard.

De inzichten dat je moet focussen op één strategie, als iets werkt daar extra energie in moet steken en het jezelf gewoon niet te moeilijk moet maken hebben mij geholpen. En dat deed ik eerst wel door mijn enthousiasme of doordat ik te veel dingen in marketing leuk vind.

Ik hou me nu gewoon met één ding bezig, één strategie, één doel en ga dat gewoon uitwerken en verbeteren.

Ik heb een aantal tools geleerd om klanten aan me te binden, om klanten op te warmen, klanten dichterbij te krijgen en dat gaat sowieso op korte én lange termijn meer, betere en tevreden klanten opleveren.

Mijn webinar had ik al bijna een jaar op de plank liggen. Het was redelijk af, maar door jouw stimulans heb ik hem gewoon weer opgepakt.

Dus ben ik nog een keer door het webinar gelopen met de tips die jij in het programma hebt gegeven. Waar zeker een aantal quick wins in zitten.

Met deze quick wins had ik 24 inschrijvingen, 17 deelnemers, drie klantgesprekken en daaruit ook drie klanten overgehouden. Uiteindelijk 1863 euro omzet.

Vervolgens heb ik het webinar nog 2 keer gegeven. Het tweede webinar had € 621,- omzet. En het derde webinar had ik 3 klanten en € 1100,- euro omzet.

Ik zou dit programma aanbevelen aan iedereen die struggled met losse eindjes. Iemand die de big picture niet ziet, dus die op zoek is naar een totale strategie.

Iemand zoals ik eigenlijk. Het kan ook iemand zijn die de techniek een beetje lastig vindt, want ook dat wordt eenvoudig uitgelegd.

Eigenlijk alle ondernemers die inzien dat ze online marketing moeten gaan inzetten om klanten te vinden.

Het is iets wat ik iedereen zou aanraden. Als je product maar enigszins geschikt is om voor te adverteren en ja, wat is dat niet? Hè?

Patrick van Enschot
houdingstherapie-hercules.nl – Praktijk voor houdingstherapie.

Hier zijn nog verschillende manieren waarmee ik je kan helpen om structureel online training te verkopen om vrij te zijn om te werken waar, met wie en wanneer jij wilt.

Gratis online training: Schaalbaar Online Verkopen [60 minuten]: Verkoop jouw kennis online en heb direct meer inkomsten, grotere marges en ben schaalbaar zonder je uren voor geld in te ruilen. De weg naar volledige vrijheid. Een online programma verkopen in onbeperkte aantallen. Het maakt namelijk niet uit of er 1 of 100 trainingen worden verkocht. Het kost niet meer tijd. Het enige verschil is merkbaar op je bankrekening. Aanmelden via: https://studiomaestro.nl/sov

Super Schaalbaar [Boek]: Onbeperkt verkopen van online training, cursussen en coaching. Wij betalen voor het boek, jij betaalt ALLEEN de verzendkosten! Bestellen via http://www.superschaalbaar.nl

Onweerstaanbaar Online: Ik help een selectief groepje ondernemers persoonlijk om structureel online trainingen te verkopen via het internet. Plan een strategiegesprek via: https://studiomaestro.nl/strategiesessie om te zien of we jou kunnen helpen.

Marketing Powerhouse Podcast: Hiermee inspireer ik ondernemers op het gebied van online ondernemen. Ik deel strategieën die helpen om meer klanten te krijgen via het internet. Beluister de podcast via https://studiomaestro.nl/podcast-beluisteren