Sarina Baas

Sarina Baas: “Een extra omzet van €9.100 en over 2 jaar met mijn man mee reizen.”

Een extra omzet van €9.100 en over 2 jaar met mijn man mee reizen.

Het was mijn uitdaging om alles schaalbaar te maken, want hoe ik een programma moest maken dat wist ik op zich wel. Webinars geven deed ik ook al, maar het lukte mij alleen niet om de stroom klanten continu te houden.

Dan verkocht ik ze één programma en dan hield het weer op.

Ik zocht handvatten. Gewoon iemand die heel simpel vertelde van nou ja, dit, dat, zus, zo.. Ik heb getwijfeld of ik niet weer hetzelfde zou horen als wat ik al wist.

Tijdens het programma kreeg ik inderdaad de begeleiding die ik wilde hebben en omdat ik meteen resultaat zag was het voor mij natuurlijk heel prettig. Ik vond trouwens ook de korte video’s heel, heel prettig.

Ik ben eigenlijk begonnen met een nieuwe online training. Ik heb eerst gemaild of er wel interesse in was. De eerste keer verkocht ik er 5 voor 97 euro.

Kort daarna ben ik eigenlijk mijn e-maillijst verder gaan uitbouwen. Ik heb er nu 1.500 mensen bij. Kort daarna heb ik een promotie gedaan en toen heb ik drie programma’s aangeboden waar ze uit konden kiezen. De winst was €2.000. De verkopen kwamen bijna allemaal uit mijn nieuwe e-maillijst.

Gewoon heel blij ben ik ermee. Ik wil het nog meer verder laten uitgroeien, zodat ik over een à twee jaar meer met mijn man mee op reis kan, want dat was altijd ons doel aangezien we jong aan kinderen zijn begonnen. Ik had op mijn 29e al mijn tweede kindje.

Ik heb sinds de start totaal €9100 extra omzet gedraaid. Zonder Dennis had ik niet op dit punt gestaan. Momenteel denk ik er zelfs over na om mijn praktijk alleen nog te gebruiken voor exclusieve klanten en voor de rest alleen online te doen.

Klanten zien mijn nu als de expert en daar ben ik heel blij mee. Ik vond het namelijk heel lastig om mijzelf als expert neer te zetten, omdat ik mij richt op afvallen en daar zelf geen eigen verhaal over heb. Veel van mijn concullega’s hebben dat wel, omdat ze zelf ook veel zijn afgevallen.

Ik zou Dennis’ programma aanbevelen aan ondernemers die snel stappen willen maken. Die ervoor willen gaan. Je moet het wel doen, want als je het niet doet dan werkt het niet. Gewoon simpel, nuchter en praktisch de stappen willen krijgen en ze willen toepassen.

Sarina Baas

Hier zijn nog verschillende manieren waarmee ik je kan helpen om structureel online training te verkopen om vrij te zijn om te werken waar, met wie en wanneer jij wilt.

Gratis online training: Schaalbaar Online Verkopen [60 minuten]: Verkoop jouw kennis online en heb direct meer inkomsten, grotere marges en ben schaalbaar zonder je uren voor geld in te ruilen. De weg naar volledige vrijheid. Een online programma verkopen in onbeperkte aantallen. Het maakt namelijk niet uit of er 1 of 100 trainingen worden verkocht. Het kost niet meer tijd. Het enige verschil is merkbaar op je bankrekening. Aanmelden via: https://studiomaestro.nl/sov

Super Schaalbaar [Boek]: Onbeperkt verkopen van online training, cursussen en coaching. Wij betalen voor het boek, jij betaalt ALLEEN de verzendkosten! Bestellen via http://www.superschaalbaar.nl

Onweerstaanbaar Online: Ik help een selectief groepje ondernemers persoonlijk om structureel online trainingen te verkopen via het internet. Plan een strategiegesprek via: https://studiomaestro.nl/strategiesessie om te zien of we jou kunnen helpen.

Marketing Powerhouse Podcast: Hiermee inspireer ik ondernemers op het gebied van online ondernemen. Ik deel strategieën die helpen om meer klanten te krijgen via het internet. Beluister de podcast via https://studiomaestro.nl/podcast-beluisteren