07 Aug Het Facebook verkoopproces

Op jouw Facebookpagina staat 1 speciale knop.

Deze is niet makkelijk te vinden, maar als je hem eenmaal indrukt..

Staat de telefoon roodgloeiend..

Ontploft de mailbox met nieuwe klanten..

En maakt je bankrekening overuren…

Klotst het geld tegen de plinten omhoog..

Voordat je op deze knop drukt is het verstandig extra personeel in te huren.

Waar zit deze knop hoor ik je denken. Het is een fabeltje.

Helaas er is geen gouden knop, maar er is wel een verkoopproces om klanten te genereren via Facebook. Het is woensdag, dat betekent dat ik een nieuwe video voor je heb gemaakt.

Het Facebook verkoopproces: Met daarin de nummer 1 reden waarom de meeste ondernemers falen om omzet te generen met hun Facebook advertenties.

=> Bekijk hier de nieuwe weekly video over het Facebook verkoopproces.

=> Luister je hem liever? Beluister dan Marketing Powerhouse Podcast aflevering 79.

Zodra jij er klaar voor bent om klanten te krijgen via Facebook kan ik je daarbij helpen op deze manieren:

Gratis online training: Elke week geef ik een kleine online workshop. “3 acties voor meer klanten via het internet zonder website via Facebook Messenger.“ Klik hier dan stuur ik de eerstvolgende datum via Facebook Messenger.

Plan een strategiesessie: Elke maand help ik een selectief groepje ondernemers met het opzetten van een winstgevende Facebook Messenger strategie. In het Messenger Powerhouse krijg je toegang tot mijn tools, templates en kant-en-klare campagnes. Plan hier een strategiegesprek om te zien of we een goede match zijn. 

Marketing Maestro Podcast: Wil je een kijkje achter de schermen. Tips, tricks, case-studies en verhalen over ondernemerschap, marketing & sales. Beluisteren de podcast via mijn websiteiTunes of Spotify.

Marketing Powerhouse Membership: Schrijf je in voor de wachtlijst van het Marketing Powerhouse Membership. Dan stuur ik je een berichtje zodra de deuren open gaan. Inschrijven wachtlijst