Marketing Powerhouse Podcast

Luister je liever op je mobiele telefoon? Beluister hier via iTunes of via Spotify

Veel kijk- of luister plezier.

Gr. Dennis

Zodra jij er klaar voor bent om klanten te krijgen via het internet kan ik je daarbij helpen op deze manieren:

Gratis online training: Elke week geef ik een kleine online workshop. “De 3 Geheimen van Chat Based Marketing“ Klik hier dan stuur ik de eerstvolgende datum via Facebook Messenger.

Plan een strategiesessie: Elke maand help ik een klein, selectief groepje ondernemers met het opzetten van een winstgevende internet strategie. Je krijg toegang tot mijn tools, templates en kant-en-klare campagnesPlan hier een strategiegesprek om te zien of we een goede match zijn.

Marketing Maestro Podcast: Wil je een kijkje achter de schermen. Tips, tricks, case-studies en verhalen over ondernemerschap, marketing & sales. Schrijf je in voor mijn gratis podcast via deze pagina.

Marketing Powerhouse Membership: Schrijf je in voor de wachtlijst van het Marketing Powerhouse Membership. Dan stuur ik je een berichtje zodra de deuren open gaan. Inschrijven wachtlijst.