Facebook Messenger 14 Day Kickstart Challenge

14 Day Challenge: Genereer Meer Online Verkopen via Facebook Messenger.

Facebook Messenger 14 Day Kickstart Challenge 

(waarde € 299,-) 

De kickstart challenge is voor ondernemers, experts of influencers die in een verkoopversneller van Facebook Messenger willen maken. In deze kickstart challenge ga je in 14 dagen ontdekken wat de belangrijkste onderdelen zijn voor het opzetten van een winstgevende Messenger strategie.  

Je krijgt ook toegang tot de volgende extra’s:

6 Conversatiestarters (waarde € 99,-)

Door deze conversatie starters schrijven potentiële klanten zich met 1 link in op jouw Messenger lijst, zodat je ze direct berichtjes kunt versturen. Pas de teksten van de conversatie starters aan op basis van jouw doelgroep.

Powerhouse Club (waarde € 29,- p/m) 

Als deelnemer krijg je 4 weken toegang tot de besloten Facebookgroep waarin we alle online marketing vragen beantwoorden. Ook kun je hier terecht voor inspiratie.  

Vraag-en-antwoord sessies (waarde € 49,- p/m)  

Elke maand geeft de Community Manager (Manouk) in de Facebookgroep een live vraag-en-antwoordsessie. De opnames komen ook in onze ledenomgeving te staan.  

Messenger Checklist (waarde € 49,-)  

Staat Facebook Messenger goed aan op jouw bedrijfspagina? Met de checklist zie je snel welke onderdelen er ontbreken. Denk aan het welkomstbericht, de automatische reactie en meer.  

Chit-Chat Campagneplanner (waarde € 199,-)  

Met de Chit-Chat Campagneplanner achterhaal je met 3 effectieve vragen wat je klanten van je willen kopen. Je krijgt toegang tot de kant-en-klare campagne die je kunt inzien, modelleren en kunt versturen. 

Dus, een korte samenvatting. Dit is alles wat je krijgt: 

  • Facebook Messenger 14 Day Kickstart Challenge (waarde € 299,-) 
  • 6 Conversatiestarters (waarde € 99,-) 
  • Powerhouse Club (waarde € 29,- p/m)  
  • Vraag-en-antwoord sessies (waarde € 49,- p/m) 
  • Messenger Checklist (waarde € 49,-)  
  • Chit-Chat Campagneplanner (waarde € 199,-)  

Veelgestelden vragen  

V: Is Facebook Messenger interessant voor mijn bedrijf?  

Facebook heeft 7,5 miljoen actieve gebruikers per dag. Facebook is een gewoonte, een habit. Als mensen niets plaatsen betekent het nog niet dat ze Facebook niet gebruiken. Als je klanten op social media zitten dan kun je Messenger gebruiken en is deze challenge interessant voor jou.  

V: Wat gaan we doen in de Facebook Messenger 14 Day Kickstart Challenge?  

De kickstart challenge is voor ondernemers, experts of influencers die een verkoopversneller van Facebook Messenger willen maken. Een verkoopversneller in Messenger voor het bereiken, binden en converteren van nieuwe klanten.  

In deze kickstart challenge ga je in 14 dagen ontdekken wat de belangrijkste onderdelen zijn voor het opzetten van een winstgevende Messenger strategie.  

We zetten alle instellingen van Facebook Messenger aan, maken een automatische reactie, welkomstbericht, generen extra inschrijvingen op je Messengerlijst en gaan met de 9-word Message de eerste klanten genereren.  

We trekken dus een kort sprintje, je gaat snel resultaten zien.  

V: Ik ben op vakantie?  

Dat is geen probleem. Alle training komen in je eigen account te staan.Je kunt ze op een ander moment terug kijken, zodat jij nu nog even kan genieten van de zon!  

V: Wanneer ga je starten?  

We starten op donderdag 1 augustus.  

V: Behandel je ook aanvraag voor Facebook Subscription Messaging?  

Ja, zeker. In de Kickstart challenge vertellen we je precies hoe je het beste een aanvraag kunt doen voor Facebook Subscription Messaging.  

V: Mijn doelgroep is internationaal. Heeft de Challenge dan zin?  

Ja, je past de teksten en acties aan op basis van jouw doelgroep.