Alleen of met je team. Hierdoor kan ik je persoonlijke feedback geven. Locatie: Grenswerk in Venlo. Datum: Zelf te bepalen  

Inschrijven voor de Messenger in a Day VIP-dag

Ben jij een ondernemer en wil je een krachtige Facebook Messenger strategie opzetten? Of heb je al een Facebook Messenger lijst en ben je op zoek naar manieren om veel extra klanten te genereren? Ondernemers die snel resultaat willen en geen trainingsprogramma willen volgen, kunnen een VIP-dag bij me boeken. Dan werk ik samen met jou (en jouw team) de belangrijkste onderdelen van een Facebook Messenger strategie volledig uit. We werken aan de volgende campagnes (in overleg): Chit-Chat Campagne: Interview elke nieuwe lead op jouw Messengerlijst en ontdek met 3 effectieve vragen wat je klanten van je willen kopen. Messenger Link Campagne: Schrijf klanten met 1 link automatisch in op je Messengerlijst. Daarnaast laat ik 8 manieren zien om je Messengerlijst snel uit te bouwen. Winning-Webinar Campagne: Schrijf leads met 1 druk op de knop automatisch in voor een webinar. Door de hoge klik ratio's is deze kant-en-klare campagne voor elke ondernemer een no-brainer. Na een inschrijving ontvangen ze automatisch reminders voor het webinar. Contact Capture: Achterhaal met 2 eenvoudige stappen de telefoonnummers en e-mailadressen van je klanten. Super-Broadcast: Stuur doelgerichte berichten voor meer interactie, connectie en verkopen op basis van gedrag in Facebook Messenger. Connector: Koppel Facebook Messenger aan jouw e-mailsysteem voor gecombineerde actiecampagnes. Doet iemand mee met een videoserie of challenge. Stuur extra bericht voor meer interactie. Auto Quick Replies: Bouw automatische quick reacties waardoor het aantal berichten dat bij de klantenservice binnenkomt met 98 procent wordt verminderd. Essentieel als je berichten verstuurd naar duizenden leads. The Closer: Stuur bezoekers van je verkooppagina die niets kopen een onweerstaanbaar aanbod via Facebook Messenger. 

Is één dag wel genoeg? Door de kant-en-klare campagnes kunnen we heel snel schakelen. We passen ze aan op jouw behoefte en en focussen op het gebruik van deze campagnes zodat jij in de toekomst zelf de campagnes kunt versturen. We bouwen daardoor in korte tijd een enorm effectieve Messenger strategie. 

Investering Je investering voor Messenger in a day. De Persoonlijke VIP-dag is 4.000 euro exclusief 21% btw. Voordat jij en ik de beslissing nemen hebben we eerst nog een belafspraak. 2 feedbacksessies. Wil je achteraf nog vragen stellen? Nog een keer checken hoe een kant-en-klare campagne precies werkt? Je krijgt daarom na de VIP-dag 2 persoonlijke feedback calls van 30 minuten met mij, die kun je inplannen binnen 6 maanden na de VIP-dag. Beheer Team Het beheer van Facebook Messenger berichten is te vergelijken met e-mail. Voor het beste resultaat moeten de openstaande berichten die buiten de automatische reacties vallen een paar keer per week worden verwerkt. Door de Auto Quick Replies is het aantal berichten al met 95% verminderd. Bij mij is de klantenservice per dag maximaal 15 minuten bezig. Draai ik diverse campagnes. Zoals challenges of een webinar dan ongeveer 2 uur per campagne. Dit is afhankelijk van je lijstgrootte. Identiek aan e-mail. Opzetten van Facebook Messenger na VIP-dag Ik verwacht dat je team 1 werkdag bezig is om alles na de VIP-dag helemaal in te richten op basis van de kant-en-klare campagnes die ik ga delen en alles wat we gaan doen op deze dag. Deze tijdsinvestering is eenmalig. Daarna lopen de campagnes automatisch. Je krijgt hiervoor instructies. Zijn de teamleden nog niet bekend met Messenger? Je krijgt toegang tot het Messenger Powerhouse zodat teamleden een extra training kunnen volgen voor het gebruik van Facebook Messenger. Ga uit van 1 extra werkdag na de Messenger in a Day VIP-dag. Onderhoud en versturen nieuwe campagnes. Is het teamlid bekend is met Facebook Messenger dan kost het maximaal 60 tot 90 minuten om een uitgebreide campagne neer te zetten. Een simpele campagne kost 20 minuten.  

Messenger in Day aanvragen?

Stuur me een mailtje naar dennis@studiomaestro.nl 

Dan plannen we een belafspraak om te kijken of we een goede match zijn. Tijdens onze belafspraak hoor je ook wanneer de eerstvolgende beschikbare datum is waarop ik een Persoonlijke VIP-dag kan inplannen.