Messenger Powerhouse

Online programma waarin je de hulp krijgt van Dennis van Leeuwen, een van de meest gezochte experts ter wereld in automatisch verkopen via Facebook Messenger Ontdek hoe je sales doet via Facebook, terwijl alle ‘experts’ zeggen dat verkopen via Facebook not done is. Het geheim: jouw manier van verkopen gaat onder de radar door, want het komt helemaal niet over als verkopen. Je voert gewoon gesprekjes!  

Bespaar uren tijd met onze:  

 • Kant-en-klare campagnes om automatisch via Facebook te achterhalen wat klanten dolgraag willen kopen.  
 • Kant-en-klare campagnes om raving fans te maken die alles van je bedrijf kopen en spontaan reclame voor jou maken in hun vriendenkring. 
 • Kant-en-klare campagnes om super doeltreffende berichten te maken waardoor nieuwe klanten in de rij staan. 
 • Stel je vragen in de vraag-en-antwoord sessies 
 • Gebruik 1 van de 10 onweerstaanbare technieken om berichten te maken waar jouw klanten op klikken. De tijd dat jouw klanten voorbij jouw berichten scrollen is voorbij. Vervolgens zet je ze met de kant-en-klare campagnes automatisch om in klanten. Deze 10 technieken werken zelfs als je geen likes, volgers of websitebezoekers hebt.  

Beste ondernemer,  

Is het weer zover? Niemand reageert op je Facebook berichten.  

Geld dat je in Facebook advertenties stopt, had je net zo goed in de prullenbak kunnen gooien.  

Alleen meneer Zuckerberg heeft er iets aan, want tussen die 7,5 miljoen dagelijkse gebruikers lijken jouw klanten niet te zitten.  

Die eeuwige worsteling om de juiste berichten op je bedrijfspagina te plaatsen. Misschien kap je er wel gewoon mee. Iedereen lijkt met een rap tempo jouw berichten voorbij te scrollen.  

Je weet gewoon niet wat de fijne kneepjes van een succesvolle Facebook strategie zijn.  


Want ja, er reageren alleen wat familieleden, vrienden en werknemers. Hier schaam je jezelf voor. Totaal niet de uitstraling die bij jouw bedrijf past. Wat moet een klant wel niet denken? Het is een verlaten spookstad. Je strategie levert geen nieuwe klanten op die je product willen kopen, geen aanvragen via de telefoon en je winkel blijft rustig. Alles gaat “zijn gangetje” en klanten blijven via de “oude marketing” kanalen binnen komen. Maar klaar voor de kansen van social media ben je niet. Je teert nog een beetje op de oude glorie. Hoelang kan dat nog goed gaan? Is dit wel toekomst proof?  

Het is tijd voor verandering. Hoe lekker zou het zijn als je de code kraakt van klanten krijgen via Facebook? Dat iedere keer, als je een berichtje plaatst, de telefoon roodgloeiend staat met boekingen, aanvragen en leads?  

Zonder dat je er tijd in hoeft te steken? Want met Messenger kan dit volledig automatisch.  

Je geeft iedereen een schijnbaar persoonlijke interactie met je bedrijf, die heel natuurlijk overkomt en waardoor je snel het vertrouwen krijgt van bezoekers op je Facebook pagina.  

Want internet heeft je klanten verwend. Ze hebben een probleem en googlen direct een oplossing. Ze willen ‘s avonds wat kijken, bam ze knallen Netflix aan.  

Je klant heeft een probleem, wil iets weten van je bedrijf en wil dus direct een reactie.  

Die gaan niet zitten wachten op een e-mailtje als ze de chatfunctie van een concurrent kunnen gebruiken.  

Messenger is niks anders dan een geautomatiseerde, gratis chatfunctie van Facebook waarmee je schijnbaar persoonlijke berichtjes naar je klanten stuurt.  

De cijfers zijn echt te bizar.  

De eerste keer dat ik een berichtje verstuurde werd mijn team helemaal gek.

Ik stuurde een berichtje naar 1685 mensen en 1011 mensen klikten.  

Dat is 60 procent!!  

Moet je nagaan wat er gebeurt als 1011 mensen je actie lezen. 1011 mensen je verkooppagina bekijken of 1011 mensen naar je winkel komen.  

Er is bijvoorbeeld een speciale vraag waarmee jij kunt achterhalen wat je klanten van je willen kopen.  

Handig? Epic! Deze is verstuurd naar 347 mensen en 258 klikten. Met andere woorden 74,6 procent van de lezers geeft aan waar ze hulp bij nodig hebben.

En dat is een stuk gemakkelijker verkopen.

Elke ondernemer wordt gek als ik ze deze voorbeelden laat zien:  

En dat ervaarde ook Luc, deelnemer in het Messenger Powerhouse: “En dit is het resultaat. Bizar. Bijna angstaanjagend... Wat een ongelooflijk krachtig instrument.”  

Deze ‘bizarre’ Messenger campagnes hebben de bedrijven van Luc, de deelnemers en natuurlijk die van mij naar een compleet nieuw level getild.  

Dat betekent dat mijn complete, geheime en verrassend simpele campagnes beschikbaar zijn voor jou. Want ik heb alles in het Messenger Powerhouse gestopt. Ik houd niets meer achter en je ziet precies hoe jij via Messenger enorm veel verkopen gaat maken. Bovendien kun je al je vragen stellen en geven we adviezen voor jouw Messenger strategie.  


Voor wie is het Messenger Powerhouse bedoeld?

Dit programma is niet voor iedere ondernemer geschikt. Ik kan jou alleen helpen om Messenger in te zetten als: 

 • Je de potentie ziet, voelt en wilt grijpen in je markt.  
 • Je een “first mover” wilt zijn in je markt. Je jouw concurrenten het nakijken wilt geven. 
 • Je “ondernemersgeest” al ziet dat je Messenger met ons succesvol inzet. 
 • Je de wens hebt om via het internet meer klanten te krijgen. 
 • Het doel van je Messenger strategie is dat je bedrijf meer business binnenhaalt: leads, offertes, aanvragen, aanmeldingen, klanten en omzet.  

Het maakt niet uit of:

 • Je wel of geen likes hebt. 
 • Je wel of geen websitebezoekers hebt. 
 • Je online marketing avontuur pas net aan het beginnen is. 
 • Je wel of geen volgers hebt. 
 • Je wel of niet technisch bent. 
 • Je pas net gestart bent met je bedrijf.  

Dit programma is NIET bedoeld voor: 

 • Deelnemers die het even willen “uitchecken”. 
 • Twijfelaars, denken dat dit niet voor hun bedrijf werkt.  
 • Ondernemers die denken dat Facebook uitgestorven is met 7,5 miljoen gebruikers per dag. 
 • Ondernemers die denken dat ze veel concurrenten hebben die Messenger al inzetten als verkoopversneller.  

Wat je ontdekt in het Messenger Powerhouse: 

 • De 5 stappen voor het opzetten van een online verkoopversneller voor je bedrijf. 
 • De kant-en-klare campagne waarmee je met 3 effectieve vragen kunt achterhalen wat je klanten van je willen kopen.  
 • Je gaat zien welke stappen op dit moment voor de meeste omzet zorgen met de Facebook Messenger Roadmap.  
 • Hoe je met 10 creatieve manieren zorgt dat jouw klanten stoppen met scrollen op hun tijdlijn en actie ondernemen op je berichten. 
 • De ultieme weggever, waar elke klant zijn gegevens voor wil achterlaten. 
 • De kant-en-klare campagne om raving fans te maken die alles van je bedrijf kopen en spontaan reclame voor jou maken in hun vriendenkring. 
 • Het versturen van super doeltreffende berichten waardoor nieuwe klanten in de rij staan. 
 • Jouw persoonlijke Messenger marketingplan in 10 minuten.

Facebook werkt niet meer.. 

Elke week spreek ik ondernemers die de hoop al hebben opgegeven. “Facebook is een zinkend schip en niemand reageert meer op mijn berichten.” En dan vraag ik aan deze ondernemers, laat me jouw berichten eens zien? Als ik deze berichten bekijk dan snap ik de klanten wel. Dit is toch super saai. Zou je daar zelf wel op reageren? De reactie is dan vaak: “Nee, daar heb je wel gelijk in.” Jouw klanten zitten niet te wachten op een bericht over een nieuwe werknemer, een bericht over een nieuw project of een bericht dat je een nieuwsbrief hebt verstuurd. Wat nou als je berichten kunt maken waar je klanten wel op reageren? Vergeet niet dat er per dag 7,5 miljoen gebruikers actief zijn op Facebook. Facebook is een gewoonte. Een dagelijks ritueel. Zelf hebben mijn klanten en ik op dit moment de allerbeste Facebook strategieën in 5 jaar tijd draaien. Wat als jou dat ook zou gaan lukken? Ik snap heel goed dat dit anders is dan hetgeen wat je hebt gehoord over Facebook Marketing. 

Wat krijg je als je meedoet?

Na je aanmelding krijg je mijn complete, geteste aanpak om van Facebook Messenger een verkoopversneller voor je bedrijf te maken. Die bestaat uit 5 simpele stappen: 

1 | Powerhouse - Bouw een thuisbasis: We starten met de Facebook Messenger checklist. Een goede thuisbasis is essentieel, want daarna begint automatisch het proces om meer te verkopen via Facebook Messenger. 2 | Creëer - Messenger Marketing Plan: Daarna gaan we direct aan de slag met het opzetten van een winstgevend Messenger Marketingplan. Met de templates &&voorbeelden heb je deze in minder dan 10 minuten opgezet. 3 | Aantrekken - Eerste 100 potentiële klanten en leads: Hier begint de echte magie. Ik deel 9 strategieën waardoor jij met kant-en-klare campagnes jouw klanten gaat bereiken. Deze kant-en-klare campagnes verstuur jij automatisch. 4 | Relatie - 100 true fans: Je gaat met 3 effectieve vragen achterhalen wat je klanten van je willen kopen. De focus ligt op de eerste 10 dagen zodra iemand zich inschrijft. Hier bouwen we direct een relatie op met de nieuwe potentiële klanten, zodat ze klaar zijn om producten en/of diensten van je te kopen. 5 | Offer - Eerste klant via Messenger: In de laatste 2 weken gaan we ervoor zorgen dat de eerste klanten binnenkomen via Facebook Messenger. Ik leer je onder andere de krachtige 9-word message. 

Dit is een online programma en dat heeft deze voordelen: 

 • Je behoudt altijd toegang tot de training. 
 • Je hoeft niet te reizen. 
 • De 5 stappen naar een online verkoopversneller kun je bekijken op video of lezen als e-book. 
 • Je volgt de training op momenten dat het jou uitkomt. 
 • Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding en een laptop, tablet of smartphone. 
 • Je kunt vragen stellen in de vraag-en-antwoord sessies.  

Messenger Mastery Case Studie Groep (waarde € 3345,90)

Ontdek hoe Facebook Messenger een verkoopversneller voor je bedrijf wordt. 

Als onderdeel van het Messenger Powerhouse krijg je ook toegang tot:  

Messenger Masterclass - online verkoopversneller in 5 stappen (€1497 waarde)

In deze masterclass deel ik de 5 stappen waarmee jij een online verkoopversneller voor jouw bedrijf opzet. Elke stap heeft een specifiek doel > Het omzetten van een social media bezoeker in een klant. 

5 kant-en-klare campagnes (€997 waarde)  

Met de kant-en-klare campagnes maak je snel acties, die klanten opleveren, in Facebook Messenger. Je kunt elke kant-en-klare campagne inzien, modelleren, aanpassen & verzenden. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Wij hebben het werk voor jou gedaan.

Messenger Berichten-Bundel + Inspiratielijst (€497 waarde) 

De inspiratielijst zorgt ervoor dat jij sneller winstgevende berichten kunt maken, want je haalt direct inspiratie uit onze inspiratielijst met verschillende voorbeeldberichten. In de Berichten-Bundel staan alle berichten die ik heb verstuurd tijdens mijn online workshops. Daar hebben ondertussen al meer dan 7000 ondernemers aan mee gedaan. 

En.. Voor het Messenger Powerhouse heb ik ook een paar bonussen toegevoegd.  

Bonus #1 - Quickstart Introductie Training (€197 waarde) Je krijgt toegang tot een extra Quickstart introductietraining waarin ik precies vertel wat de eerste stappen zijn voor JOUW Facebook Messenger strategie.  

Bonus #2 - Powerhouse Club (waarde € 29,95 p/m) Als member krijg je 8 weken toegang tot de besloten Facebookgroep waarin een Maestro jouw vragen beantwoord. Ook kun je hier terecht voor inspiratie.  

Bonus #3 - Vraag-en-antwoord sessies (waarde € 49,- p/m) Elke maand geeft de Community Manager (Manouk) in de Facebookgroep een live vraag-en-antwoordsessie. De opnames komen ook in onze ledenomgeving te staan.  

Dus, een korte samenvatting. Dit is alles wat je krijgt: 

 • Messenger Masterclass - online verkoopversneller in 5 stappen (€1497 waarde) 
 • 5 kant-en-klare campagnes (€997 waarde) 
 • Messenger Berichten-Bundel + Inspiratielijst (€497 waarde) 
 • Bonus #1 - Quickstart Introductie Training (€197 waarde) 
 • Bonus #2 - Powerhouse Club (waarde € 29,95 p/m) - (8 weken) 
 • Bonus #3 - Vraag-en-antwoord sessies (waarde € 49,- p/m) - (8 weken) 

Totale waarde: € 3345,90

Je kunt nu deelnemen voor.. 

Voor € 997,-  

Inschrijven voor de Case Studie Groep
Krijg direct toegang als je vandaag start.

Alle bedragen zijn exclusief 21% btw. Heb je nog vragen of twijfels, voordat je je aanmeldt? Blijf er dan niet mee zitten. Stuur ons een berichtje via Messenger.  

Meestgestelde vragen


Hoeveel tijd kost het Messenger Powerhouse?  

Je kunt de training helemaal zelf doorlopen. Je kunt zelf beslissen wanneer je start en wanneer je het afmaakt.  

Ik kan het Messenger Powerhouse niet betalen, is er iets wat je voor mij kan doen?  

Het is mogelijk om in 3 termijnen te betalen. Gebruik daarvoor deze link.

Hoelang is de training beschikbaar? 

Je behoudt altijd toegang tot het trainingsmateriaal.  

Is het Messenger Powerhouse voor B2C of voor B2B geschikt? 

De allerbelangrijkste vraag is: Zit jouw doelgroep op Social Media? Als jouw klanten tussen de 7,5 miljoen gebruikers per dag in Nederland of 5 miljoen dagelijkse gebruikers in België zitten dan gaat deze groep je helpen om meer klanten te werven via Facebook Messenger. Jij kunt de voorbeelden &&kant-en-klare campagnes doorvertalen naar jouw situatie met onze hulp.