Onweerstaanbaar Online Groep

Ik ga binnenkort starten met een nieuwe onweerstaanbaar online groep en ik ben op zoek naar een handjevol ondernemers om mee samen te werken.

Ik heb dit jaar al met een klein groepje ondernemers samengewerkt.

De resultaten waren super en ik ga dus weer met 1 extra groep samenwerken de komende maanden…

Dit zijn de onderdelen waar we aan gaan werken:

1. We starten met een 1-op-1 VIP-call waarin ik met je kijk naar je bedrijf, strategie, doelgroep, je profilering op social media, je zichtbaarheid en je doelen. Vanuit daar maken we samen een persoonlijk actieplan zodat jij precies weet hoe jij op de effectiefste manier resultaten haalt die je wilt.

2. In deze training krijg je: Mijn strategie om binnen 10 dagen jouw online training te verkopen. Hierdoor heb je direct meer inkomsten en verkoop je zonder jouw uren in te ruilen voor geld.

Deze strategie kun je daarna helemaal zelf aanpassen. Je ontdekt exact hoe je online trainingen het beste kunt verkopen. Ik onthul alles van A tot Z. Hoe je ze maakt. Hoe je ze verkoopt. Hoe je hier veel geld mee gaat verdienen.

3. Daarna laat je ons jouw voortgang zien. We gaan je helpen om vervolgens nog betere resultaten te behalen. Of als je ergens niet uitkomt, helpen we je direct verder.

4) Je gaat ontdekken hoe je super veel online trainingen verkoopt. Misschien wil jij er 10, 100 of duizenden verkopen. Wij helpen je en omdat je Onweerstaanbaar Online bent ga jij onbeperkt verkopen.

Resultaat: Klanten zullen je zien als dé expert in jouw vakgebied. Hierdoor heb je het vertrouwen van je doelgroep en kopen zij eerder, meer en sneller van je. Door de focus te leggen op automatiseren heb je ultieme vrijheid om te werken waar, wanneer en met wie je wilt.

Een van deze onderdelen kan jouw business direct naar het volgende niveau tillen. We werken vanuit een duidelijk stappenplan. Stap voor stap. Mijn ervaring is dat EEN van deze onderdelen jou extra aanspreekt en een hele GROTE opportunity is… Aan dit onderdeel kunnen we vervolgens meer aandacht besteden.

De komende maanden werk ik dus met een klein groepje persoonlijk samen. En ik wil alleen samenwerken met een handjevol deelnemers die op dit moment kunnen implementeren, testen en terug kunnen rapporten met de resultaten.

We gebruiken jouw bedrijf om deze strategieën op te implementeren.

Ik ben klaar om direct te starten en nodig JOU uit om deel te nemen aan de nieuwe groep.

Zo gaan we te werk…

Elke week focus jij je op een specifiek onderdeel om onbeperkt online trainingen te verkopen. Dan komen we 1x per maand samen om te brainstormen over jouw acties. Zodat je deze weer kunt verbeteren en vervolgens de resultaten met ons kunt delen.

Ik wil er echt een mooie samenwerking van maken, daarom besteed ik 1 op 1 aandacht aan jouw campagne, zodat jij maximaal resultaat krijgt.

Hoe meer je implementeert… hoe meer ik met jou samenwerk.

Daarom zou ik het fijn vinden als jij wat tijd hebt om hier aan te besteden de komende weken.

Omdat ik 1 op 1 aandacht besteed aan jouw campagne kun je eerst een strategiesessie boeken om te zien of we een goede match zijn.

=> Boek hier een strategiesessie

De lijntjes zijn kort. We gaan samenwerken, dus ik moet zeker weten dat je tijd beschikbaar hebt de komende weken.

Ik kijk ernaar uit om met je samen te werken.

Gr. Dennis

P.S. Boek snel een strategiesessie… we starten snel.