Schaalbaar Online Verkopen

Van uurtje-factuurtje naar Onbeperkt Verkopen

Kun je niet? Schrijf je evengoed in. Dan stuur ik je een update voor de volgende keer :)

Dit ga je ontdekken:

✅ De effectiefste manier om kennis om te zetten in geld. Online programma’s hebben enorme marges en zijn schaalbaar zonder uren voor geld in te ruilen. Tenminste als een online programma op de juiste manier wordt verkocht (dit is exact wat ik ga vertellen).

✅ Ontdek de meest gemaakte fout van ondernemers die hun kennis online gaan verkopen (en hoe deze fout te voorkomen). Ik deel de lessen uit mijn eerste 127.486 euro omzet uit online programma’s.

✅ De snelste manier om een online programma te maken. Veel ondernemers hebben een overvolle agenda. Er is een manier om direct te beginnen en ik ga laten zien hoe experts dit kunnen doen.

✅ De weg naar volledige vrijheid. Een online programma verkopen in onbeperkte aantallen. Het maakt namelijk of er 1 of 100 worden verkocht. Het kost niet meer tijd. Het enige verschil is merkbaar op de bankrekening.

"Binnen 9 dagen hebben we 12.450 euro omzet gemaakt. Binnen een maand een online leeromgeving gerealiseerd, terwijl we daar al meer dan 7 jaar over na denken."

- Ruth Soesman, itip.nl

“Ruim 2600 leads! Hiervoor verkocht ik soms maandenlang geen cursus. Nu zo’n 1 à 2 per week, die rond de 80-90 euro kosten. Mijn betaald e-book wordt momenteel zo’n 5 keer per week besteld.“

– Marcello Geerts, marcellogeerts.com

"€10.719 omzet met 1 mail, 27 nieuwe cursisten voor een 10 weeks traject van € 397 euro.“

- Diane Stinissen, laluna.nu