Onbeperkt verkopen en vrij om te werken waar, met wie en wanneer jij wilt.

Hier zijn verschillende manieren waarmee ik je kan helpen Super Schaalbaar te zijn:

Boek een korte strategiesessie om te ontdekken wat de snelste manier is om jouw business te laten groeien en kies uit 1 van de 3 opties waarmee we jou helpen resultaten te behalen.

Kies uit de 3 manieren waarmee ik jou kan helpen:

Option #1. Ben Super Schaalbaar. 1 op 1 VIP-coaching.

Een deel van mijn klanten heeft al een goedlopende business, maar wil de vertaalslag online maken.

De andere groep verkoopt al online, maar wil Super Schaalbaar zijn en onbeperkt online trainingen verkopen zodat ze hun online business kunnen opschalen naar €100k+ per maand.

In mijn ervaring behaal je de grootste doorbraken als je 1 op 1 met iemand werkt.

Ik help dus een klein groepje ondernemers 1 op 1 samen op een flexibele manier.

Dit is een perfect aanbod voor ondernemers die al een goedlopende business hebben en die snel en gemakkelijk nieuwe strategieën in hun bedrijf kunnen omzetten in extra omzet.

Veel van de klanten die mij inhuren voor VIP-Coaching gaan x2 of meer, omdat ik ze help om de focus te leggen op de onderdelen die de meeste impact maken.

Wil je meer informatie?

Optie #2. Done-With-You Groepscoaching

Voor degenen die zelf in hun eigen tempo willen ontdekken hoe ze onbeperkt online trainingen kunnen verkopen, maar wel dagelijks hulp en ondersteuning willen van mijn team is dit waarschijnlijk de beste optie voor jou.

Samen met mij en mijn team ga je:

De switch maken van uurtje-factuurtje naar onbeperkt verkopen. De meeste ondernemers ruilen tijd in voor geld. Een goed gevulde bankrekening is altijd afhankelijk van het aantal uren dat jij werkt. Met ‘uurtje-factuurtje’ zit je gevangen.

Er zit een limiet aan wat je kunt verdienen en als je op vakantie gaat droogt je rekening op.

Je bevrijdt jouw omzet met online trainingen, cursussen en coaching. Jouw bankrekening groeit zelfs als je niet werkt. Met online trainingen kun je gewoon heel eenvoudig veel geld verdienen. Het is makkelijk om passief inkomen te generen, omdat je omzet direct niet meer afhankelijk is van het aantal uren dat je werkt.

Het maakt niet uit of 1, 100 of 1000 mensen je training kopen. Door de extreme marges heb je geen stress, maar ultieme vrijheid om te werken waar, met wie en wanneer je wilt.

1. We starten met een kick-off waarin ik met je kijk naar je bedrijf, strategie, doelgroep, je profilering op social media, je zichtbaarheid en je doelen. Vanuit daar maken we samen een persoonlijk actieplan zodat jij precies weet hoe jij op de effectiefste manier resultaten haalt die je wilt.

2. In deze training krijg je: Mijn strategie om binnen 10 dagen onbeperkt online trainingen te verkopen. Hierdoor heb je direct meer inkomsten en verkoop je zonder jouw uren in te ruilen voor geld. Deze strategie kun je daarna helemaal zelf aanpassen. Je ontdekt exact hoe je online trainingen het beste kunt verkopen. Ik onthul alles van A tot Z. Hoe je ze maakt. Hoe je ze verkoopt. Hoe je hier veel geld mee gaat verdienen.

3. Daarna komen we weer bij elkaar en laat je jouw voortgang zien. Ik ga je vervolgens helpen om nog betere resultaten te behalen. Of als je ergens niet uitkomt, help ik je direct verder.

4. Je gaat ontdekken hoe je super veel online trainingen verkoopt. Misschien wil jij er 10, 100 of duizenden extra verkopen. Je wordt Onweerstaanbaar Online en gaat onbeperkt verkopen.

Resultaat: Klanten zullen je zien als dé expert in jouw vakgebied. Hierdoor heb je het vertrouwen van je doelgroep en kopen zij eerder, meer en sneller van je. Door de focus te leggen op automatiseren heb je ultieme vrijheid om te werken waar, wanneer en met wie je wilt.

Deelnemers in onze groepscoaching krijgen ook toegang tot:

 • Een maandelijkse ASK Maestro (vraag-en-antwoordsessie).
 • 24/7 ondersteuning om op elk moment een vraag te stellen in de community en binnen 24 uur een antwoord te ontvangen.
 • Alle templates, trainingen checklisten en resources die wij gebruiken om online trainingen te verkopen.
 • Toegang tot interviews met gast experts en het expertnetwerk met getrainde freelancers die je kunt inhuren om taken voor je te laten uitvoeren.
 • En veel en veel meer!

Dit is ook een perfectie optie voor klanten die een medewerker uit hun team deze training willen laten doorlopen.

Als je ze aanmeldt voor ons groepscoaching programma gaan ze ontdekken hoe ze onbeperkt online trainingen kunnen verkopen en krijgen ze de ondersteuning die ze nodig hebben voor het maken, lanceren, bouwen en structureel verkopen van online trainingen.

Wil je meer informatie?

Optie #3. Do It Yourself Training & Templates

Als jij veel tijd hebt en een kleiner budget, of je bent fan van dingen zelf doen, bied ik ook goedkopere trainingen aan om onbeperkt te gaan verkopen.

Dit behandel ik in de trainingen:

 • Hoe je binnen 10 dagen jouw online training verkoopt.
 • Hoe je alles van A tot Z kunt opzetten.
 • Hoe jij onbeperkt verkoopt en je omzet niet meer afhankelijk is van het aantal uren dat je werkt.
 • Hoe je snel en effectief een online training maakt zonder maanden voor te bereiden.
 • Hoe jij passief inkomen genereert en werkt waar, wanneer en met wie je wilt.
 • Hoe je jezelf bevrijd uit de gevangenis van uurtje-factuurtje.
 • En nog veel en veel meer…

Ik bied trainingen aan voor beginners tot aan gevorderden waarin we elke stap in het proces stap-voor-stap uitleggen voor diegene die alles zelf snel online willen ontdekken.

Dit is een goede optie voor de ondernemers die flexibel willen zijn met hun investering, maar evengoed goede resultaten willen behalen. Mijn team helpt je tijdens een strategiesessie met het bepalen van het juiste startpunt afhankelijk van je huidige business.

Als je onbeperkt wilt gaan verkopen met online trainingen gaan wij een weg vinden om je te helpen.

Wil je meer informatie?

Wat gebeurt er als jij structureel online trainingen verkoopt via het internet?

Het moment dat de eerste aanvragen via het internet binnenkomen is magisch.

Het gevoel dat je een systeem hebt staan waar je bedrijf op kan bouwen geeft vertrouwen.

Minder stress. Het zorgt er namelijk voor dat je klaar bent voor de toekomst.

Je maakt de shift online.

Om je een idee te geven, zijn dit resultaten van een paar van mijn deelnemers:

Succes Stories (6)

“Een extra omzet van €9.100 en over 2 jaar met mijn man mee reizen.”

– Sarina Baas

Ruth.png

“Binnen 9 dagen hebben we 12.450 euro omzet gemaakt. Binnen een maand een online leeromgeving gerealiseerd, terwijl we daar al meer dan 7 jaar over na denken.”

– Ruth Soesman, itip.nl

Untitled design (48)

“€10.719 omzet met 1 mail, 27 nieuwe cursisten voor een 10 weeks traject van € 397 euro.“

– Diane Stinissen, laluna.nu

Untitled design (49)

“Ik had 24 inschrijvingen, drie gesprekken en daarmee uiteindelijk € 1863,- omzet behaald. Met de 2e en de 3e actie € 621,- en € 1100,- omzet.”

– Patrick van Enschot, houdingstherapie-hercules.nl

Succes Stories

“Ik 1300 nieuwe contacten binnengehaald. Ik verstuur heel voorzichtig naar een KLEIN deel van mijn contactenlijst een berichtje. Na weken verzamelen, begin ik 1 op 1 met ze te communiceren. En de resultaten. Bizar. Bijna angstaanjagend. Wat een ongelooflijk krachtig instrument. Als ik dit op mijn contactenlijst loslaat..“

– Luc Vaesen, lucvaesen.nl

Succes Stories (1)

“Goede service en echte experts!”

– Roy de Bruijn, deinstallatieadviseur.nl

Succes Stories (2)

“Ruim 2600 leads! Hiervoor verkocht ik soms maandenlang geen cursus. Nu zo’n 1 à 2 per week, die rond de 80-90 euro kosten. Mijn betaald e-book wordt momenteel zo’n 5 keer per week besteld.“

– Marcello Geerts, marcellogeerts.com

Paul van Goor

“De workshop Urbex fotografie is helemaal vol, binnenkort kom ik met een nieuwe datum voor nog een workshop Urbex fotografie in dit voorjaar.”

– Paul van Goor, paulvangoorfotografie.nl

Succes Stories (3)

“Jij zei tegen mij dat mijn bedrijf de potentie heeft om grootst in te zetten en je had gelijk. Vooral tijdens de decembermaand was het geweldig. We hebben weer dan 10.000 euro omzet gehaald uit de Winstgevende Marketing Modules.”

– Carola Mosch, hipenmamabox.nl

Succes Stories (4)

“Beide campagnes hebben een week gelopen en de resultaten zijn fenomenaal. Ik heb 67 mensen binnengehaald met een 100% open rate. Van de 67 leads is al 5% klant geworden.“

– Steve Draelants

Succes Stories (5)

“Ik heb 5 uur geleden een campagne gedaan en sindsdien bijna 100 likes + 5 boekingen gekregen!!! 😳.”

– Silke Streit, naturalunderstanding.nl

Wat is de investering?

De investeringen verschillen van €997 euro tot €20.000 afhankelijk van de begeleiding en training die jij zoekt. Boek een gesprek met iemand van ons team en wij helpen jou de beste optie voor jouw budget en doelen te vinden.

Hoe kun je met ons samenwerken?

Stap 1. Vul de korte vragenlijst in, zodat we meer weten over jouw plannen en situatie.

Stap 2. Plan een strategiesessie in met iemand van mijn team waar we gaan kijken hoe we jou het beste kunnen helpen om Super Schaalbaar te zijn.

Stap 3. Als er een match is en we goed bij elkaar passen, gaan we verder met de volgende stappen en gaan we jou verder helpen.