Succes Stories

De groeiende fanbase van muzikant Luc Vaesen

Luc Vaesen is muzikant. In de aanloop naar zijn albumrelease bouwt hij dankzij Messenger Powerhouse een groeiende fanbase in Nederland en Vlaanderen. 30 procent van zijn 1300 Messenger-subscribers heeft hij de afgelopen twee weken binnengehaald.

=> Lees het complete verhaal

★★★★★

2600 leads in een half jaar voor Marcello Geerts

Marcello Geerts is IT’er en fotograaf. Via zijn website www.marcellogeerts.com verkoopt hij online fotografie cursussen. In een half jaar tijd melden 2600 geïnteresseerden zich bij hem, met dank aan Marketing Powerhouse. Dit is zijn toffe verhaal!

=> Lees het complete verhaal

★★★★★

Verzamel data over de behoefte van je klant door middel van Messenger!

Joyce Scheijen is verandercoach bij haar eigen bedrijf Joyfulness. Zij helpt vrouwen zelfvertrouwen te creëren en helpt aan een positieve mindset om zo van hun dromen doelen te maken. Door middel van Facebook Messenger bouwt zij aan een vertrouwensband met haar (toekomstige) klanten.

=> Lees het complete verhaal

★★★★★

Hoe 5% van mijn 67 leads klant zijn geworden: Lees verder over het succes van Steve.

Maak kennis met Steve Draelants. Steve is werkzaam bij Herbalife, een Amerikaans internationaal bedrijf voor gezonde voeding en voedingssupplementen. Met het doorlopen van de Marketing Powerhouse training heeft hij met zijn eerste twee testcampagnes 100% openrate behaald en binnen een week al 5% van zijn respons klant gemaakt.

=> Lees het complete verhaal

★★★★★

Hoe Kristine 45 mensen op haar Messenger Lijst kreeg zonder technische kennis

Maak kennis met Kristine Antonissen. Kristine is Professional Organiser. Zij coacht en adviseert mensen bij het organiseren van dagelijks leven, zowel zakelijk als privé. Ondanks dat ze niet zo technisch is, heeft ze met het Marketing Powerhouse een Manychat sequence opgesteld. Met resultaat!

=> Lees het complete verhaal

★★★★★