05 aug Jouw 3 belangrijkste Facebook doelgroepen

Jouw 3 belangrijkste Facebook doelgroepen om je klanten direct te bereiken.

Vorige week sprak ik Nathalie. En Nathalie verkocht haar producten aan hoogopgeleide vrouwen.

We kwamen in gesprek en ze zei tegen mij: “Dennis, mijn doelgroep zit niet of Facebook, mijn klanten zitten niet op Facebook”.

En je snapt natuurlijk al. Ik als Facebook marketeer was meteen getriggerd.

=> Hier zijn nog verschillende manieren hoe ik je kan helpen met het opzetten en uitbouwen van jouw internet strategie:

Marketing Powerhouse: Verkoop meer online. Bouw een online business die je vrijheid, meer avontuur en meer tijd voor familie en vrienden geeft. Later dit jaar gaan de deuren open. Schrijf je in voor de wachtlijst, dan hou ik je op de hoogte. Inschrijven wachtlijst.

Plan een strategiesessie: Elke maand help ik een selectief groepje ondernemers die worstelen met het opschalen van hun internetstrategie. Wij hebben een proces dat helpt met het selecteren en automatiseren van de belangrijkste taken. Zodat bedrijven meer klanten via het internet krijgen, winstgevender zijn en de ondernemer meer vrijheid heeft.

Plan hier een strategiegesprek om te zien of we een goede match zijn