05 Aug Jouw 3 belangrijkste Facebook doelgroepen om je klanten direct te bereiken.

Jouw 3 belangrijkste Facebook doelgroepen om je klanten direct te bereiken.

Vorige week sprak ik Nathalie. En Nathalie verkocht haar producten aan hoogopgeleide vrouwen.

We kwamen in gesprek en ze zei tegen mij: “Dennis, mijn doelgroep zit niet of Facebook, mijn klanten zitten niet op Facebook”.

En je snapt natuurlijk al. Ik als Facebook marketeer was meteen getriggerd.

Zodra jij er klaar voor bent om klanten te krijgen via Facebook kan ik je daarbij helpen op deze manieren:

Gratis online training: Elke week geef ik een kleine online workshop. “3 acties voor meer klanten via het internet zonder website via Facebook Messenger.“ Klik hier dan stuur ik de eerstvolgende datum via Facebook Messenger.

Plan een strategiesessie: Elke maand help ik een selectief groepje ondernemers met het opzetten van een winstgevende Facebook Messenger strategie. In het Messenger Powerhouse krijg je toegang tot mijn tools, templates en kant-en-klare campagnes. Plan hier een strategiegesprek om te zien of we een goede match zijn. 

Marketing Maestro Podcast: Wil je een kijkje achter de schermen. Tips, tricks, case-studies en verhalen over ondernemerschap, marketing & sales. Beluisteren de podcast via mijn websiteiTunes of Spotify.

Marketing Powerhouse Membership: Schrijf je in voor de wachtlijst van het Marketing Powerhouse Membership. Dan stuur ik je een berichtje zodra de deuren open gaan. Inschrijven wachtlijst