14 aug 5 gekwalificeerde leads per week

Het triggerde me, ik voelde me direct slecht.

De afgelopen dagen heb ik veel strategiesessies met ondernemers gehad over hun uitdagingen, struggles en toekomstplannen en daar geniet ik van.

Er is niks mooiers dan een bedrijf opbouwen. Eentje waar je elke ochtend voor op staat.

1 ondernemer raakte me diep.

Een toffe jonge ondernemer met 2 grote bedrijven. Meer dan 700.000 euro omzet, maar hij zei tegen mij dat hij sommige maanden moest schuiven met het geld op zijn Knab bankrekeningen om alles te kunnen betalen.

De cashflow was een uitdaging.

Ik was getriggerd, omdat ik moest terugdenken aan mijn eigen bedrijf 8 jaar geleden. Toen ik de eerste personeelsleden op de loonlijst had staan, aan het investeren was in de groei van mijn bedrijf en diverse opleidingen aan het volgen was.

Ik lag er ’s nachts wakker van.

Ik was dromerig. Niet in het moment.

Afwezig voor de mensen waar ik het meeste om gaf.

Ik baalde ervan. Dit gevoel wil ik nooit meer ervaren, daarom heb ik een nieuwe weekly video voor je opgenomen. Zo krijg je 5 gekwalificeerde leads per week.

Omdat ik weet dat een paar leads per week het verschil is tussen slapen en malen.

Aanwezig of afwezig zijn.

Luister je ‘m liever?

=> Hier zijn nog verschillende manieren hoe ik je kan helpen met het opzetten en uitbouwen van jouw internet strategie:

Marketing Powerhouse: Verkoop meer online. Bouw een online business die je vrijheid, meer avontuur en meer tijd voor familie en vrienden geeft. Later dit jaar gaan de deuren open. Schrijf je in voor de wachtlijst, dan hou ik je op de hoogte. Inschrijven wachtlijst.

Plan een strategiesessie: Elke maand help ik een selectief groepje ondernemers die worstelen met het opschalen van hun internetstrategie. Wij hebben een proces dat helpt met het selecteren en automatiseren van de belangrijkste taken. Zodat bedrijven meer klanten via het internet krijgen, winstgevender zijn en de ondernemer meer vrijheid heeft.

Plan hier een strategiegesprek om te zien of we een goede match zijn