14 Aug 5 gekwalificeerde leads per week

Het triggerde me, ik voelde me direct slecht.

De afgelopen dagen heb ik veel strategiesessies met ondernemers gehad over hun uitdagingen, struggles en toekomstplannen en daar geniet ik van.

Er is niks mooiers dan een bedrijf opbouwen. Eentje waar je elke ochtend voor op staat.

1 ondernemer raakte me diep.

Een toffe jonge ondernemer met 2 grote bedrijven. Meer dan 700.000 euro omzet, maar hij zei tegen mij dat hij sommige maanden moest schuiven met het geld op zijn Knab bankrekeningen om alles te kunnen betalen.

De cashflow was een uitdaging.

Ik was getriggerd, omdat ik moest terugdenken aan mijn eigen bedrijf 8 jaar geleden. Toen ik de eerste personeelsleden op de loonlijst had staan, aan het investeren was in de groei van mijn bedrijf en diverse opleidingen aan het volgen was.

Ik lag er ‘s nachts wakker van.

Ik was dromerig. Niet in het moment.

Afwezig voor de mensen waar ik het meeste om gaf.

Ik baalde ervan. Dit gevoel wil ik nooit meer ervaren, daarom heb ik een nieuwe weekly video voor je opgenomen. Zo krijg je 5 gekwalificeerde leads per week.

Omdat ik weet dat een paar leads per week het verschil is tussen slapen en malen.

Aanwezig of afwezig zijn.

=> Bekijk hier de nieuwe weekly video over 5 gekwalificeerde leads per week.
=> Luister je hem liever? Beluister dan Marketing Powerhouse Podcast aflevering 80.

Veel kijk- of luister plezier.

Gr. Dennis

Zodra jij er klaar voor bent om klanten te krijgen via Facebook kan ik je daarbij helpen op deze manieren:

Gratis online training: Elke week geef ik een kleine online workshop. “3 acties voor meer klanten via het internet zonder website via Facebook Messenger.“ Klik hier dan stuur ik de eerstvolgende datum via Facebook Messenger.

Plan een strategiesessie: Elke maand help ik een selectief groepje ondernemers met het opzetten van een winstgevende Facebook Messenger strategie. In het Messenger Powerhouse krijg je toegang tot mijn tools, templates en kant-en-klare campagnes. Plan hier een strategiegesprek om te zien of we een goede match zijn.

Marketing Maestro Podcast: Wil je een kijkje achter de schermen. Tips, tricks, case-studies en verhalen over ondernemerschap, marketing & sales. Beluisteren de podcast via mijn websiteiTunes of Spotify.

Marketing Powerhouse Membership: Schrijf je in voor de wachtlijst van het Marketing Powerhouse Membership. Dan stuur ik je een berichtje zodra de deuren open gaan. Inschrijven wachtlijst