04 sep 90 day letter

Geritsel door de brievenbus.

Ik schrok ervan. Hoorde een brief vallen. Hier zat ik op te wachten. Maar even serieus, wie verstuurt er tegenwoordig nog post? Vaak ontvangen we alleen wat algemene krantjes. 

Schieten met hagel en bulk mails. Sinds dat we een kleintje krijgen weten de Babydumps ons trouwens ook goed te vinden. 

Maar hoe vaak krijg je tegenwoordig nog post waar je op zit te wachten?

Sinds ik het Maestro News elke maand verstuur naar de leden van ons Marketing Powerhouse Membership ervaar ik pas hoe krachtig dit is. Maestro’s bewaren de edities op hun bureau.

Ik ben on top of mind. Heb meer aandacht. Je sneeuwt zo snel onder. 

Op deze brief was ik ook aan het wachten. Wat erin staat? Bekijk mijn nieuwe video, want daarin vertel ik de aanpak waarmee ik in 4 uur van mijn tijd voor 2 maanden content maak voor het lidmaatschap. 

Dit geeft me tijd, ruimte en vrijheid. 

Ik zie te veel ondernemers prutsen. Aanklooien. Laat die handschoenen van de bouwvakker eens liggen en denk na als een architect. 

Kom in actie, doe er wat aan. De schouders eronder. Maak keuzes. Zet stappen. Ga onderuit. Streef je doel achterna. Bouw die online business. You got this!

Bekijk hier de 90-day-letter. Luister je liever? Klik dan hier

[Video]

Veel kijk- of luister plezier.

Gr. Dennis

Zodra jij er klaar voor bent om klanten te krijgen via Facebook kan ik je daarbij helpen op deze manieren:

Gratis online training: Elke week geef ik een kleine online workshop. “3 acties voor meer klanten via het internet zonder website via Facebook Messenger.“ Klik hier dan stuur ik de eerstvolgende datum via Facebook Messenger.

Plan een strategiesessie: Elke maand help ik een selectief groepje ondernemers met het opzetten van een winstgevende Facebook Messenger strategie. In het Messenger Powerhouse krijg je toegang tot mijn tools, templates en kant-en-klare campagnes. Plan hier een strategiegesprek om te zien of we een goede match zijn. 

Marketing Maestro Podcast: Wil je een kijkje achter de schermen. Tips, tricks, case-studies en verhalen over ondernemerschap, marketing & sales. Beluisteren de podcast via mijn websiteiTunes of Spotify.

Marketing Powerhouse Membership: Schrijf je in voor de wachtlijst van het Marketing Powerhouse Membership. Dan stuur ik je een berichtje zodra de deuren open gaan. Inschrijven wachtlijst