04 sep 90 day letter

Geritsel door de brievenbus.

Ik schrok ervan. Hoorde een brief vallen. Hier zat ik op te wachten. Maar even serieus, wie verstuurt er tegenwoordig nog post? Vaak ontvangen we alleen wat algemene krantjes. 

Schieten met hagel en bulk mails. Sinds dat we een kleintje krijgen weten de Babydumps ons trouwens ook goed te vinden. 

Maar hoe vaak krijg je tegenwoordig nog post waar je op zit te wachten?

Sinds ik het Maestro News elke maand verstuur naar de leden van ons Marketing Powerhouse Membership ervaar ik pas hoe krachtig dit is. Maestro’s bewaren de edities op hun bureau.

Ik ben on top of mind. Heb meer aandacht. Je sneeuwt zo snel onder. 

Op deze brief was ik ook aan het wachten. Wat erin staat? Bekijk mijn nieuwe video, want daarin vertel ik de aanpak waarmee ik in 4 uur van mijn tijd voor 2 maanden content maak voor het lidmaatschap. 

Dit geeft me tijd, ruimte en vrijheid. 

Ik zie te veel ondernemers prutsen. Aanklooien. Laat die handschoenen van de bouwvakker eens liggen en denk na als een architect. 

Kom in actie, doe er wat aan. De schouders eronder. Maak keuzes. Zet stappen. Ga onderuit. Streef je doel achterna. Bouw die online business. You got this!

=> Hier zijn nog verschillende manieren hoe ik je kan helpen met het opzetten en uitbouwen van jouw internet strategie:

Marketing Powerhouse: Verkoop meer online. Bouw een online business die je vrijheid, meer avontuur en meer tijd voor familie en vrienden geeft. Later dit jaar gaan de deuren open. Schrijf je in voor de wachtlijst, dan hou ik je op de hoogte. Inschrijven wachtlijst.

Plan een strategiesessie: Elke maand help ik een selectief groepje ondernemers die worstelen met het opschalen van hun internetstrategie. Wij hebben een proces dat helpt met het selecteren en automatiseren van de belangrijkste taken. Zodat bedrijven meer klanten via het internet krijgen, winstgevender zijn en de ondernemer meer vrijheid heeft.

Plan hier een strategiegesprek om te zien of we een goede match zijn