02 okt Ben jij (ook) een chaotische ondernemer?

10-tallen post-its op mijn bureau, een volle mailbox met taken.

Notities in mijn iPhone en een online programma met taken.

Ben jij (ook) een chaotische ondernemer?

Weerhoud je dit om bezig te zijn met de allerbelangrijkste taken in je bedrijf?

De impact points die jouw bedrijf laten groeien?
Impact points die ervoor zorgen dat je jouw targets gaat halen.

Op mijn verjaardag kreeg ik een boek dat mij in 30 dagen van een chaotische ondernemer naar een ondernemer maakte die al zijn prioriteiten op orde heeft.

Ik geloofde het zelf eerst ook niet.

Bekijk of beluister hier MPP09:

Luister je liever? Klik dan hier.

Veel kijk- of luister plezier.

Gr. Dennis

Zodra jij er klaar voor bent om klanten te krijgen via Facebook kan ik je daarbij helpen op deze manieren:

Gratis online training: Elke week geef ik een kleine online workshop. “3 acties voor meer klanten via het internet zonder website via Facebook Messenger.“ Klik hier dan stuur ik de eerstvolgende datum via Facebook Messenger.

Plan een strategiesessie: Elke maand help ik een selectief groepje ondernemers met het opzetten van een winstgevende Facebook Messenger strategie. In het Messenger Powerhouse krijg je toegang tot mijn tools, templates en kant-en-klare campagnes. Plan hier een strategiegesprek om te zien of we een goede match zijn.

Marketing Maestro Podcast: Wil je een kijkje achter de schermen. Tips, tricks, case-studies en verhalen over ondernemerschap, marketing & sales. Beluisteren de podcast via mijn websiteiTunes of Spotify.

Marketing Powerhouse Membership: Schrijf je in voor de wachtlijst van het Marketing Powerhouse Membership. Dan stuur ik je een berichtje zodra de deuren open gaan. Inschrijven wachtlijst