16 feb De Super Schaalbaar Boek Funnel

De Super Schaalbaar Boek Funnel.

Kijkje in de keuken bij de belangrijkste pagina’s voor mijn nieuwe boekfunnel. 

Beluister mijn nieuwe podcast aflevering:

Podcast beluisteren op je Telefoon? Je krijgt automatisch de nieuwste afleveringen als ze uitkomen 🙂 Bekijk hier de instructies: iTunes en Spotify

=> Hier zijn nog verschillende manieren waarmee ik je kan helpen om structureel klanten te hebben via het internet. 

Onweerstaanbaar Online: Ik help een selectief groepje ondernemers persoonlijk om structureel online programma’s te verkopen via het internet. Plan hier een strategiegesprek om te zien of we jou kunnen helpen.

Marketing Powerhouse: Elke maand één simpele, winstgevende Marketing Module voor meer online klanten. De deuren zijn momenteel gesloten. Schrijf je in voor de wachtlijst, dan hou ik je op de hoogte. Inschrijven wachtlijst.

Marketing Powerhouse Podcast: Hiermee inspireer ik ondernemers op het gebied van online ondernemen. Ik deel strategieën die helpen om meer klanten te krijgen via het internet. Beluister de podcast via mijn website, iTunes of Spotify.