23 aug De tools waarmee ik Studio Maestro run

De tools waarmee ik Studio Maestro run 🧰.

‘We waren zo georganiseerd dat zelfs ‘de planten water geven’ een terugkerende taak was.’

Het runnen van Studio Maestro!

Dat kan ik natuurlijk niet zonder hulp. Niet alleen heb ik een sterk team van freelancers achter mij staan, maar ook gebruik ik de juiste tools.

Wij hebben een aantal tools die wij als team gebruiken om alle zaken op orde te brengen. Deze applicaties worden door iedereen ingezet en voldoen aan al onze eisen.

Wij gebruiken bijvoorbeeld Monday. Monday is een super toffe app waar je je to do’s kunt wegzetten en actiepunten kunt maken. Het werkt perfect voor ons team.

Ik heb geprobeerd om het zo simpel mogelijk in te richten. Want je hebt zoveel verschillende opties.

Ben jij benieuwd welke tools ik nog meer gebruik om Studio Maestro te runnen?

Luister dan nu naar mijn podcast.

=> Hier zijn nog verschillende manieren hoe ik je kan helpen met het opzetten en uitbouwen van jouw internet strategie:

Marketing Powerhouse: Verkoop meer online. Bouw een online business die je vrijheid, meer avontuur en meer tijd voor familie en vrienden geeft. Later dit jaar gaan de deuren open. Schrijf je in voor de wachtlijst, dan hou ik je op de hoogte. Inschrijven wachtlijst.

Plan een strategiesessie: Elke maand help ik een selectief groepje ondernemers die worstelen met het opschalen van hun internetstrategie. Wij hebben een proces dat helpt met het selecteren en automatiseren van de belangrijkste taken. Zodat bedrijven meer klanten via het internet krijgen, winstgevender zijn en de ondernemer meer vrijheid heeft.

Plan hier een strategiegesprek om te zien of we een goede match zijn