31 jul Habits, leads en het bouwen van een strategiesessie funnel

Een kijkje in de keuken.

Ik heb een nieuwe video voor je gemaakt over wat ik heb gedaan, wat ik de komende periode ga doen en hoe we Studio Maestro gaan uitbouwen om meer ondernemers te helpen..

De volledige video staat hier:

Dit ga ik behandelen:

1. Uitleg van de strategiesessie funnel waar ik afgelopen 4 weken aan gewerkt heb.

2. Less = More. Hoe je met minder energie meer klanten bereikt via social media.

3. Hoe Seats en Sofas nieuwe leads ontvangt en dit beter doet dan 99% van alle andere winkels.

4. Dat hetzelfde mailtje positieve reacties en negatieve reacties oplevert.

5. De kracht van habits en welk boek ik op dit moment aan het lezen ben.

6. Hoe ik 1 op 1 samenwerk op de Messenger in a Day Vip-dag.

=> Hier zijn nog verschillende manieren hoe ik je kan helpen met het opzetten en uitbouwen van jouw internet strategie:

Marketing Powerhouse: Verkoop meer online. Bouw een online business die je vrijheid, meer avontuur en meer tijd voor familie en vrienden geeft. Later dit jaar gaan de deuren open. Schrijf je in voor de wachtlijst, dan hou ik je op de hoogte. Inschrijven wachtlijst.

Plan een strategiesessie: Elke maand help ik een selectief groepje ondernemers die worstelen met het opschalen van hun internetstrategie. Wij hebben een proces dat helpt met het selecteren en automatiseren van de belangrijkste taken. Zodat bedrijven meer klanten via het internet krijgen, winstgevender zijn en de ondernemer meer vrijheid heeft.

Plan hier een strategiegesprek om te zien of we een goede match zijn