21 jul MPP135: Road to Bali #3 – Hierdoor loop jij honderden klanten mis…

Afgelopen week kwam ik tot een pijnlijke conclusie.

Ik deelde dit inzicht met de ondernemers in het Onweerstaanbaar Online Programma en zij deden dit ook niet.

Er is namelijk iets wat ervoor zorgt dat klanten super makkelijk bij je kopen. Eigenlijk te simpel voor woorden. Wat dit is, deel ik in aflevering #135 van mijn podcast. 

Beluister: Hierdoor loop jij honderden klanten mis..

Podcast beluisteren op je Telefoon? Je krijgt automatisch de nieuwste afleveringen als ze uitkomen 🙂 Bekijk hier de instructies: iTunes en Spotify

PLUS: Als jij er klaar voor bent.. Dit zijn 4 manieren waarmee ik je kan helpen om Big Business uit je Bestaande Bereik te halen.

1. Werk 1-op-1 samen met mij: Ik help 7 figure business owners meer winst uit hun bestaande bereik te halen. Als jij de nummer #1 in je markt bent, en ook het gezicht bent van je business, plus een groot bereik hebt via social media of je mailinglijst en je er klaar voor bent om consistent klanten aan te trekken zonder daar zelf elk vrij uurtje in je agenda voor op te offeren plan dan een strategiesessie in en vertel je hoe ik jou kan helpen. Strategiesessie inplannen

2. Bekijk mijn Masterclass: Big Business met je Bestaande Bereik. Nu bekijken

3. Super Schaalbaar [Boek]: Bestel mijn boek. Onbeperkt verkopen van online training, cursussen en coaching. www.superschaalbaar.nl

4. Beluister de Marketing Powerhouse Podcast: In deze podcast deel ik de beste strategieën, tools en resources van dit moment om onbeperkt online trainingen te verkopen via het internet. Beluister de podcast via www.studiomaestro.nl/podcast-beluisteren