SMP022 : Hoe je de knop om kunt zetten na een tegenslag met Karen Verheijke!

Studio Maestro Podcast

28 apr SMP022 : Hoe je de knop om kunt zetten na een tegenslag met Karen Verheijke!

In de 22e aflevering van de Studio Maestro Podcast spreek ik met Karen Verheijke. Karen werkt sinds 1985 bij een groot bedrijf en studeer psychosociale basiskennis en medische basiskennis. In 2012 is zij begonnen met haar eigen bedrijf Zession. Door goed te plannen kan zij veel tegelijkertijd doen en zichzelf blijven ontwikkelen.

Karen heeft een manier bedacht om haar planning goed bij te houden, namelijk met behulp van ‘block building’. Met diverse planningen naast elkaar weet zij precies waar zij zich op moet focussen. Karen is terecht gekomen in de Studio Maestro Podcast middels een wedstrijd, namelijk met een pitch van Zarayda Groenhart. Wegens slecht nieuws in 1993 is ze begonnen met haar eigen bedrijf. Zo had Karen last van haar spieren en heeft dit overwonnen door hard te gaan trainen. Toen werd haar gevraagd of ze training wilde geven, toen heeft ze besloten een opleiding te volgen en heeft zij hier rondom haar eigen bedrijf opgezet.

Door de tegenslag heeft Karen de knop omgezet. Dit ging door zichzelf te motiveren en te inspireren. Door boeken te lezen, te praten met mensen, hulp te zoeken en nog veel meer kon Karen de knop omzetten. Karen geeft aan wanneer je jezelf in de put blijft praten dat je er nog niet klaar voor bent mentaal. Dat kan ook, maar na verloop van tijd kan je de motivatie vinden om de knop om te gaan zetten. Maar het is wel belangrijk om tussentijds hulp te vinden.

In 2012 heeft Karen Zession opgezet, ze kwam op dit idee tijdens haar opleiding schoonheidsspecialiste. Zo ben je echt in gesprek met klanten en kan je binnen 2 uur helemaal geïnspireerd zijn, naar huis gaan en verder gaan met nieuwe doelen. Karen combineerde fysiek en mentaal in 1 bedrijf. Door te kijken naar haar opleidingen, haar achtergrond en ervaringen is ze gaan kijken wie ze kon helpen en hoe. Dat leidde tot een inspirerende workshop waar je na twee uur weg kan lopen met nieuwe doelen waar je mee verder kan. Luister de 22e Studio Maestro Podcast aflevering waar Karen nog meer vertelt over haar weg naar succes, hoe je de knop om kunt zetten, hoe je alles goed kan plannen, hoe ze bekendheid heeft gekregen en nog veel meer!

In deze aflevering leer je:

  • Hoe je veel werkzaamheden kan combineren;
  • Hoe je het beste met een planning om kan gaan;
  • Hoe je een knop om kan zetten na slecht nieuws;
  • Hoe je uit de ‘put’ kunt komen;
  • Hoe ervaringen, achtergrond en opleidingen leiden tot een idee;
  • Hoe een workshop het beste ingericht kan worden;
  • En nog veel meer…

Genoemde links in deze aflevering