28 aug Jouw eerste online verkoop

Doorzetten, falen en opstaan..

Nerveus zat ik achter mijn computer op mijn studentenkamer. Mijn 2 huisgenoten zaten in de woonkamer. Op 1 scherm keken ze mee en op de TV waren ze ondertussen FIFA aan het spelen.

De deadline van mijn eerste digitale programma naderde. Ik gaf een webinar.

Alles was goed voorbereid, maar het ging grandioos fout..

Slecht gevoel achteraf. Schaamde me voor mijn vrienden.

Toch is dit moment een essentiële stap geweest om een start te maken met digitale producten. In deze nieuwe aflevering vertel ik je namelijk alles over het verkopen van digitale producten.

Waarom digitale cashflow essentieel is voor je bedrijf.
Hoe jij kunt starten en wat ervoor nodig is.
Dat ik pas na 17 webinars mijn eerste verkoop maakte.
De eerste 2 digitale producten direct moest crediteren en terugstorten.

Bekijk hier: Jouw eerste online verkoop. Klik hier om ‘m te beluisteren.

Veel kijk- of luister plezier.

Gr. Dennis

Zodra jij er klaar voor bent om klanten te krijgen via Facebook kan ik je daarbij helpen op deze manieren:

Gratis online training: Elke week geef ik een kleine online workshop. “3 acties voor meer klanten via het internet zonder website via Facebook Messenger.“ Klik hier dan stuur ik de eerstvolgende datum via Facebook Messenger.

Plan een strategiesessie: Elke maand help ik een selectief groepje ondernemers met het opzetten van een winstgevende Facebook Messenger strategie. In het Messenger Powerhouse krijg je toegang tot mijn tools, templates en kant-en-klare campagnes. Plan hier een strategiegesprek om te zien of we een goede match zijn. 

Marketing Maestro Podcast: Wil je een kijkje achter de schermen. Tips, tricks, case-studies en verhalen over ondernemerschap, marketing & sales. Beluisteren de podcast via mijn websiteiTunes of Spotify.

Marketing Powerhouse Membership: Schrijf je in voor de wachtlijst van het Marketing Powerhouse Membership. Dan stuur ik je een berichtje zodra de deuren open gaan. Inschrijven wachtlijst