28 aug Jouw eerste online verkoop

Doorzetten, falen en opstaan..

Nerveus zat ik achter mijn computer op mijn studentenkamer. Mijn 2 huisgenoten zaten in de woonkamer. Op 1 scherm keken ze mee en op de TV waren ze ondertussen FIFA aan het spelen.

De deadline van mijn eerste digitale programma naderde. Ik gaf een webinar.

Alles was goed voorbereid, maar het ging grandioos fout..

Slecht gevoel achteraf. Schaamde me voor mijn vrienden.

Toch is dit moment een essentiële stap geweest om een start te maken met digitale producten. In deze nieuwe aflevering vertel ik je namelijk alles over het verkopen van digitale producten.

Waarom digitale cashflow essentieel is voor je bedrijf.
Hoe jij kunt starten en wat ervoor nodig is.
Dat ik pas na 17 webinars mijn eerste verkoop maakte.
De eerste 2 digitale producten direct moest crediteren en terugstorten.

Luister je liever?

=> Hier zijn nog verschillende manieren hoe ik je kan helpen met het opzetten en uitbouwen van jouw internet strategie:

Marketing Powerhouse: Verkoop meer online. Bouw een online business die je vrijheid, meer avontuur en meer tijd voor familie en vrienden geeft. Later dit jaar gaan de deuren open. Schrijf je in voor de wachtlijst, dan hou ik je op de hoogte. Inschrijven wachtlijst.

Plan een strategiesessie: Elke maand help ik een selectief groepje ondernemers die worstelen met het opschalen van hun internetstrategie. Wij hebben een proces dat helpt met het selecteren en automatiseren van de belangrijkste taken. Zodat bedrijven meer klanten via het internet krijgen, winstgevender zijn en de ondernemer meer vrijheid heeft.

Plan hier een strategiegesprek om te zien of we een goede match zijn