Meer likes op Facebook! Bekijk het stappenplan

Meer likes Facebook

22 feb Meer likes op Facebook! Bekijk het stappenplan

Wil jij het aantal likes van jouw pagina flink laten groeien? Heb je er dan al eens aan gedacht om likers van berichten uit te nodigen? Dit kan namelijk voor een enorme boost zorgen!

Ben jij al actief paginaberichten aan het promoten of advertenties aan het opzetten? Dan kan het zijn dat het aantal likes en reacties flink toeneemt. Mensen die jou niet volgen kunnen via adverteren in contact met jou komen door een bericht te liken. Wanneer ze jouw pagina nog niet leuk hebben gevonden, kun jij ze uitnodigen en vragen of ze jouw pagina leuk willen vinden.

Maar hoe doe je dat? Volg de volgende stappen en geef jouw pagina likes een boost!

Stap 1 | Log in op Facebook en ga naar je bedrijfspagina
Stap 2 | Ga naar een Facebook bericht op je tijdlijn
Stap 3 | Klik op het aantal likes
Stap 4 | Nodig je bericht likers uit

Facebook gebruikers die jij hebt uitgenodigd krijgen een notificatie met de vraag of ze de pagina leuk willen vinden. Je kan een gebruiker maar 1 keer uitnodigen. De beste tijd om dit te doen, is zo snel mogelijk. Facebook gebruikers herinneren zich dan namelijk nog goed het bericht dat ze eerder die dag leuk hebben gevonden.

Help, ik krijg alleen maar ‘Vrienden uitnodigen’ te zien
Je kan alleen maar likers uitnodigen van berichten van jouw eigen bedrijfspagina. Wanneer je op een andere Facebook bedrijfspagina zit en op het aantal likes klikt, kun je mensen als vriend op jouw persoonlijke Facebookpagina uitnodigen.

Wil jij nog meer likers voor jouw paginaberichten? Start dan met het promoten van Facebook berichten. Je kan al adverteren vanaf 1 euro per dag. Facebook advertenties kun je opzetten met Facebook advertentiebeheer. Alles hierover lees je in het artikel ‘Alles over Facebook advertentiebeheer’.