19 jan MPP117: Clubhouse, hype of grote kans?

Clubhouse, hype of grote kans?

Deze week ga ik het hebben over:

  • Mijn eerste ervaring met Clubhouse
  • Bouwen van een video sales letter
  • Wat doe je als inspiratieloos bent
  • Mijn Youtube verslaving
  • De kracht van een Mastermind
  • Ondernemers in slaapregressie (lees met me mee)

Beluister mijn nieuwe podcast aflevering:

Podcast beluisteren op je Telefoon? Je krijgt automatisch de nieuwste afleveringen als ze uitkomen ūüôā Bekijk hier de instructies:¬†iTunes en¬†Spotify

=> Hier zijn nog verschillende manieren waarmee ik je kan helpen om structureel klanten te hebben via het internet. 

Onweerstaanbaar Online: Ik help een selectief groepje ondernemers persoonlijk om structureel online programma’s te verkopen via het internet. Plan hier een strategiegesprek om te zien of we jou kunnen helpen.

Marketing Powerhouse: Elke maand één simpele, winstgevende Marketing Module voor meer online klanten. De deuren zijn momenteel gesloten. Schrijf je in voor de wachtlijst, dan hou ik je op de hoogte. Inschrijven wachtlijst.

Marketing Powerhouse Podcast: Hiermee inspireer ik ondernemers op het gebied van online ondernemen. Ik deel strategie√ęn die helpen om meer klanten te krijgen via het internet. Beluister de podcast via mijn website, iTunes of Spotify.