25 mei MPP123: 100k, 1 event en 100 deelnemers met Bas Urlings

Een online community met dan 25.000 deelnemers. Een boek funnel die meer dan 15 duizend boeken heeft verkocht. De meest laagdrempelige manier om een online training te verkopen zonder maanden voor te bereiden en daarmee 100.000 euro verdienen in 8 uur tijd met 100 deelnemers. WOW.

Deze week heb ik een tof gesprek met “de ondernemer op Slippers” Bas Urlings in de Marketing Powerhouse Podcast.

Podcast beluisteren op je Telefoon? Je krijgt automatisch de nieuwste afleveringen als ze uitkomen 🙂 Bekijk hier de instructies: iTunes en Spotify

=> Hier zijn nog verschillende manieren waarmee ik je kan helpen om structureel klanten te hebben via het internet. 

Onweerstaanbaar Online: Ik help een selectief groepje ondernemers persoonlijk om structureel online programma’s te verkopen via het internet. Plan hier een strategiegesprek om te zien of we jou kunnen helpen.

Marketing Powerhouse: Elke maand één simpele, winstgevende Marketing Module voor meer online klanten. De deuren zijn momenteel gesloten. Schrijf je in voor de wachtlijst, dan hou ik je op de hoogte. Inschrijven wachtlijst.

Marketing Powerhouse Podcast: Hiermee inspireer ik ondernemers op het gebied van online ondernemen. Ik deel strategieën die helpen om meer klanten te krijgen via het internet. Beluister de podcast via mijn website, iTunes of Spotify.