13 dec MPP171: 25k in 1 week zonder ads

Ik zie dat er in de ondernemerswereld een shift gaande is…
 
.. waarbij de slimste ondernemers zich steeds minder richten op freeloaders, omdat de echte winst te behalen is bij het aantrekken van klanten die serieus, bereid én in staat zijn te investeren.
 
Zelf noem ik dit het wakker schudden van de Sleeping Buyers: je super warme leads en bestaande klanten.
 
In mijn nieuwe Marketing Powerhouse Podcast vertel ik je precies hoe we dit hebben gedaan bij 1 van mijn samenwerkingen.

Helaas kan ik niet delen welk bedrijf het is, maar ik heb wel een podcast opgenomen waarin je het volgende gaat ontdekken:

  • Voor ondernemers die op zoek zijn naar effectieve manieren om meer winst te halen uit hun bestaande bereik zonder ads.
  • Het geheim van een weekcampagne met 25k omzet in 1 week en een marge van 60%.
  • De vraag die ervoor zorgt dat deze campagne meerdere keren per jaar kan draaien. 

Beluister de podcast hier:

Podcast beluisteren op je telefoon? Je krijgt automatisch de nieuwste afleveringen als ze uitkomen 🙂 Bekijk hier de instructies: iTunes en Spotify

PLUS: Als jij er klaar voor bent.. Dit zijn 4 manieren waarmee ik je kan helpen om Big Business uit je Bestaande Bereik te halen. 

1. Werk 1-op-1 samen met mij: Ik help 7 figure business owners meer winst uit hun bestaande bereik te halen. Als jij de nummer #1 in je markt bent, en ook het gezicht bent van je business, plus een groot bereik hebt via social media of je mailinglijst en je er klaar voor bent om consistent klanten aan te trekken zonder daar zelf elk vrij uurtje in je agenda voor op te offeren plan dan een strategiesessie in en vertel je hoe ik jou kan helpen. Strategiesessie inplannen

2. Bekijk mijn Masterclass: Big Business met je Bestaande Bereik. Nu bekijken

3. Super Schaalbaar [Boek]: Bestel mijn boek. Onbeperkt verkopen van online training, cursussen en coaching. www.superschaalbaar.nl

4. Beluister de Marketing Powerhouse Podcast: In deze podcast deel ik de beste strategieën, tools en resources van dit moment om onbeperkt online trainingen te verkopen via het internet. Beluister de podcast via www.studiomaestro.nl/podcast-beluisteren