11 sep Dit is hoe ik mijn team laat groeien

Een sterk team is de ruggengraat van een winstgevende online business.

Het geeft je meer vrijheid, ruimte en kwaliteit.

Is je bedrijf nog steeds een ‘one man show’? Tijd voor verandering, want dan ben je waarschijnlijk dingen aan het doen die eigenlijk niet op jouw to do list horen te staan.

En deze nieuwe aflevering vertel ik je precies hoe jij de eerste freelancers kan aannemen. Daarnaast vertel ik je welke grote fout ik heb gemaakt bij het aannemen van nieuwe freelancers. Dat gaat je een hoop geld schelen.

Bekijk hier de nieuwe aflevering.

Luister je liever?

=> Hier zijn nog verschillende manieren hoe ik je kan helpen met het opzetten en uitbouwen van jouw internet strategie:

Marketing Powerhouse: Verkoop meer online. Bouw een online business die je vrijheid, meer avontuur en meer tijd voor familie en vrienden geeft. Later dit jaar gaan de deuren open. Schrijf je in voor de wachtlijst, dan hou ik je op de hoogte. Inschrijven wachtlijst.

Plan een strategiesessie: Elke maand help ik een selectief groepje ondernemers die worstelen met het opschalen van hun internetstrategie. Wij hebben een proces dat helpt met het selecteren en automatiseren van de belangrijkste taken. Zodat bedrijven meer klanten via het internet krijgen, winstgevender zijn en de ondernemer meer vrijheid heeft.

Plan hier een strategiegesprek om te zien of we een goede match zijn