05 apr Veelgemaakte fout van ondernemers die online trainingen verkopen

Dit is een veelgemaakte fout van ondernemers die online trainingen verkopen…

Ze houden geen rekening met de 3 units waar klanten doorheen gaan. Hierdoor lopen ze resultaten en omzet mis.

Beluister mijn nieuwe podcast aflevering:

Podcast beluisteren op je Telefoon? Je krijgt automatisch de nieuwste afleveringen als ze uitkomen 🙂 Bekijk hier de instructies: iTunes en Spotify

=> Hier zijn nog verschillende manieren waarmee ik je kan helpen om structureel klanten te hebben via het internet. 

Onweerstaanbaar Online: Ik help een selectief groepje ondernemers persoonlijk om structureel online programma’s te verkopen via het internet. Plan hier een strategiegesprek om te zien of we jou kunnen helpen.

Marketing Powerhouse: Elke maand één simpele, winstgevende Marketing Module voor meer online klanten. De deuren zijn momenteel gesloten. Schrijf je in voor de wachtlijst, dan hou ik je op de hoogte. Inschrijven wachtlijst.

Marketing Powerhouse Podcast: Hiermee inspireer ik ondernemers op het gebied van online ondernemen. Ik deel strategieën die helpen om meer klanten te krijgen via het internet. Beluister de podcast via mijn website, iTunes of Spotify.