05 apr Veelgemaakte fout van ondernemers die online trainingen verkopen

Dit is een veelgemaakte fout van ondernemers die online trainingen verkopen…

Ze houden geen rekening met de 3 units waar klanten doorheen gaan. Hierdoor lopen ze resultaten en omzet mis.

Beluister mijn nieuwe podcast aflevering:

Podcast beluisteren op je Telefoon? Je krijgt automatisch de nieuwste afleveringen als ze uitkomen ūüôā Bekijk hier de instructies:¬†iTunes en¬†Spotify

PLUS: Als jij er klaar voor bent.. Dit zijn 4 manieren waarmee ik je kan helpen om Big Business uit je Bestaande Bereik te halen.

1. Werk 1-op-1 samen met mij: Ik help 7 figure business owners meer winst uit hun bestaande bereik te halen. Als jij de nummer #1 in je markt bent, en ook het gezicht bent van je business, plus een groot bereik hebt via social media of je mailinglijst en je er klaar voor bent om consistent klanten aan te trekken zonder daar zelf elk vrij uurtje in je agenda voor op te offeren plan dan een strategiesessie in en vertel je hoe ik jou kan helpen. Strategiesessie inplannen

2. Bekijk mijn Masterclass: Big Business met je Bestaande Bereik [Masterclass komt online in 2023].

3. Super Schaalbaar [Boek]: Bestel mijn boek. Onbeperkt verkopen van online training, cursussen en coaching. www.superschaalbaar.nl

4. Beluister de Marketing Powerhouse Podcast: In deze podcast deel ik de beste strategie√ęn, tools en resources van dit moment om onbeperkt online trainingen te verkopen via het internet.¬†Beluister de podcast via¬†www.studiomaestro.nl/podcast-beluisteren