SMP035 : Via de media zichtbaarder worden met jouw bedrijf met Zarayda Groenhart

Studio Maestro Podcast

31 aug SMP035 : Via de media zichtbaarder worden met jouw bedrijf met Zarayda Groenhart

In de 35e aflevering van de Studio Maestro Podcast spreek ik met met Zarayda Groenhart. Zarayda Groenhart is al voor de tweede keer te gast bij de Studio Maestro Podcast. Sinds de laatste podcastaflevering heeft Zarayda niet stil gezeten. Haar team is snel gegroeid, veel ideeën worden snel uitgerold en er is enorm veel creativiteit.

Zarayda houdt zich momenteel bezig met de gratis Business BN’er Challenge waar zij samen met haar team ondernemers helpt om zichtbaarder te worden in de media. Zarayda helpt ondernemers om een belangrijk verhaal te ontdekken bij henzelf waarmee zij uiteindelijk bekend kunnen worden in de media.

Zarayda’s team
Alle mensen die Zarayda aanneemt zijn beter in iets dan Zarayda zelf, hierdoor is ze altijd op zoek naar virtuele experts die hun expertise ook kunnen uitvoeren. Hierdoor heeft zij een vast team aan freelancers. Door iedereen in hun eigen expertise te laten en vanuit hier te bouwen laat Zarayda het beeld van het traditionele MKB-model volledig los. “Het ritme van het bedrijf past niet bij het ritme van hun leven, terwijl het goede krachten zijn, dus waarom niet wat meer flexibiliteit?” zegt Zarayda in het interview. Zo is het grootste voordeel van virtueel werken flexibiliteit, op die manier heeft iedereen de ruimte om het werk te doen.

De gratis Business BN’er Challenge
Met de gratis Business Challenge van Zarayda geeft ze andere ondernemers de mogelijkheid om hun bedrijf en werk in de spotlights te zetten. Je wordt als ondernemer of freelancer uitgenodigd om te onderzoeken welk deel van jouw werk interessant is voor de media. Elke ondernemer heeft wel een verhaal die interessant is voor de media. Er is sprake van een blinde vlek, mensen zien namelijk niet dat een verhaal enorm interessant kan zijn voor de media.

Tijdens de Business BN’er Challenge ga je in 7 dagen leren en ontdekken dat je eigenlijk veel interessanter en  inspirerender bent dan ondernemers nu denken. Dit loont om uit te zoeken welk verhaal interessant is. Want op het moment dat meer mensen van jou weten gaan ook meer mensen voor jou kiezen. Het mooie werk waar ondernemers dagelijks mee bezig zijn geeft een groter bereik en maakt je zichtbaarder. Wat de uitloop hiervan kan zijn kan geweldig zijn!

Zarayda vertelt in deze podcast afleveringen verschillende voorbeelden van hoe verschillende ondernemers bekender zijn geworden in de media. Enorm veel inspiratie wat zeer motiverend werkt!

Bezwaren
Veel ondernemers durven de stap niet te zetten omdat ze denken dat ze geen verhaal hebben om te vertellen. Dit komt omdat men vroeger dacht dat men gekozen moest worden om in de media terecht te kunnen komen. Tegenwoordig is dat niet meer, zo helpt Zarayda jou met het zoeken naar jouw verhaal. Het belangrijkste is dat ondernemers nieuwsgierig genoeg zijn om het te gaan onderzoeken, en met de business BN’er Challenge is dit mogelijk.

Mensen kunnen zich aanmelden op www.businessbner.nl.

In deze aflevering leer je:

  • Hoe je een team het beste kan opbouwen;
  • Waarom flexibiliteit zo belangrijk is;
  • Hoe je zichtbaarder wordt in de media;
  • Hoe belangrijk een verhaal is voor jouw bedrijf;
  • Wat de bezwaren zijn om het niet te doen;
  • En nog veel meer…

Genoemde links in deze aflevering