SMP021 : Waarom doelstellingen zo belangrijk zijn en hoe je ze kan behalen met Anke Verbruggen!

Studio Maestro Podcast

26 apr SMP021 : Waarom doelstellingen zo belangrijk zijn en hoe je ze kan behalen met Anke Verbruggen!

In de 21e aflevering van de Studio Maestro Podcast spreek ik met Anke Verbruggen. Anke Verbruggen is in deze podcast gekomen via een pitch wedstrijd van Zarayda Groenhart, zo was zij een van de winnaars. Anke Verbruggen heeft bij Zarayda Groenhart een coachingstraject gevolgd, namelijk een training waar centraal stond dat je als klein zelfstandige niet hoeft te wachten totdat je ontdekt wordt.

Voor Anke is het een keuze geweest om te investeren in zichtbaarheid. Het pad dat zij was ingeslagen ging voor haar gevoel te langzaam, ze noemt het de traditionele manier van ondernemen. Hierdoor zat zij constant met spanning of er wel of niet een opdracht kwam uit een contact. Zo vond zij met online profilering een manier om zichtbaar te zijn met haar bedrijf.

Door veel dingen uit te proberen kan je er achter komen hoe jij en je bedrijf het beste kan profileren online. Zo heeft Anke verschillende manieren al geprobeerd, zo heeft zij zich bijvoorbeeld dagenlang bezig gehouden met het lezen van nieuwsbrieven. Op die manier kon zij kennis vergaren hoe zij het zou kunnen toepassen. Door te doen kom je er achter wat bij je past en wat dus werkt!

Een succesfactor van Anke zijn video’s. Ze is begonnen door een doel op te stellen en dit heeft ze behaald. Anke kwam er achter dat dit voor haar werkte en is hier verder mee aan de slag gegaan.

Op 8 maart is Anke begonnen met een challenge, de challenge houdt in dat je je inschrijft met je eigen doelstelling. Via video, blogs en nog veel meer geeft Anke tips om een doelstelling te bereiken. De bedoeling is dat dit samen wordt gedaan om zo elkaar te helpen. Luister de 21e Studio Maestro Podcast aflevering waar Anke nog meer vertelt over de challenge, video strategie en nog veel meer!

In deze aflevering leer je:

  • Waarom online profilering belangrijk kan zijn;
  • Hoe je bepaalt welke manier het beste bij jou en je bedrijf past;
  • Wat voor Anke een belangrijke marketing manieren zijn;
  • Meer over video strategieën;
  • Voorbereidingen van een vlog;
  • Hoe je het beste met doelstellingen om kan gaan;
  • En nog veel meer…

Genoemde links in deze aflevering