27 dec Zo overkom je perfectionisme

Er zijn zoveel ondernemers die weken, nee maanden (!!) de tijd nemen om hun online programma te maken.

Zelf had ik bijvoorbeeld acht jaar geleden het idee om te starten met een podcast.
Ik had zelfs al een microfoon gekocht!

Jarenlang heeft die microfoon liggen te verstoffen in mijn kast.

Na het maken van een harde commitment heb ik het toch gedaan. Bekijk hier wat jij kunt leren van harde commitments.

=> Hier zijn nog verschillende manieren hoe ik je kan helpen met het opzetten en uitbouwen van jouw internet strategie:

Marketing Powerhouse: Verkoop meer online. Bouw een online business die je vrijheid, meer avontuur en meer tijd voor familie en vrienden geeft. Later dit jaar gaan de deuren open. Schrijf je in voor de wachtlijst, dan hou ik je op de hoogte. Inschrijven wachtlijst.

Plan een strategiesessie: Elke maand help ik een selectief groepje ondernemers die worstelen met het opschalen van hun internetstrategie. Wij hebben een proces dat helpt met het selecteren en automatiseren van de belangrijkste taken. Zodat bedrijven meer klanten via het internet krijgen, winstgevender zijn en de ondernemer meer vrijheid heeft.

Plan hier een strategiegesprek om te zien of we een goede match zijn